Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Πήγαν να περάσουν με νομοσχέδιο τον ανύπαρκτο όρο "εθνική μειονότητα"

Γκάφα; της κυβέρνησης της ΝΔ που σε νομοσχέδιο της (για τα ΜΜΕ) έβαλε μέσα τον ανύπαρκτο όρο "εθνική μειονότητα".

Φυσικά και δεν υπάρχει στην Ελλάδα καμία "εθνική μειονότητα" και είναι απορίας άξιον πώς δεν το πρόσεξαν αυτό στην ΝΔ. Το αντιλήφθηκε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης και με παρέμβαση υποχρέωσε την κυβέρνηση να αφαιρέσει από το σχέδιο νόμου το συγκεκριμένο απαράδεκτο κείμενο.

Οπωσδήποτε χρειάζεται περισσότερη σοβαρότητα όταν έχουμε να κάνουμε με ευαίσθητα θέματα που η «απροσεξία» των υπευθύνων μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα για την πατρίδα μας.

Θα πρέπει να αναζητηθούν και να καταλογισθούν ευθύνες ώστε να μην υπάρξει στο μέλλον παρόμοιο «λάθος».

Το δελτίο τύπου της Ελληνικής Λύσης:

ΝΙΚΗ – ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΟΡΟΥ “ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ” ΑΠΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ

Σήμερα, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κατέγραψε περήφανη νίκη υπέρ της Ελλάδος, αποτρέποντας την κυβέρνηση να συμπεριλάβει στο εν λόγω σχέδιο νόμου την εθνικά επικίνδυνη αναφορά στον ανύπαρκτο όρο «εθνική μειονότητα».

Έπειτα από την σφοδρή αντίδραση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να αφαιρέσει το συγκεκριμένο απόσπασμα από την πρώτη παράγραφο του άρθρου 8 του νομοσχεδίου, καθώς ο συγκεκριμένος όρος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ούτε για «τεχνικούς λόγους», επί της ελληνικής επικράτειας αφού ανοίγει τον ασκό του Αιόλου.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ πρέπει να βρίσκεται στο ελληνικό κοινοβούλιο. Για να δίνει λύσεις με τις συνεχείς παρεμβάσεις της, καθώς αυτές οι λύσεις είναι υπέρ του έθνους και του ελληνικού λαού.

ΥΓ. Όσο για τον ΣυΡιζΑ και το ΚΙΝΑΛ που ενώ συμφώνησαν με την απάλειψη του όρου αλλά διαφώνησαν με την Ένσταση αντισυνταγματικότητας, τους αφήνουμε στην «ιδεοληπτική τους μοναξιά».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΙΤΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

* Φωτογραφία από Tumisu από το Pixabay