Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Διαδικτυακή Ενημέρωση των μαθητών/τριών της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Περίστασης με θέμα: «Προοπτικές εκπαίδευσης μετά το Γυμνάσιο»

Την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ενημέρωση των τελειοφοίτων μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου Περίστασης, στο πλαίσιο των επιμορφωτικών δράσεων του Σχολείου σε ζητήματα που αφορούν τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό.

Το θέμα του σεμιναρίου ήταν: «Προοπτικές εκπαίδευσης μετά το Γυμνάσιο».

Τον συντονισμό και την οργάνωση της ενημέρωσης/επιμόρφωσης ανέλαβε η Συντονίστρια Παιδαγωγικής Ευθύνης του Σχολείου κα Αναστασιάδου Αλεξάνδρα σε συνεργασία με την Διευθύντρια και τον Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου Περίστασης.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα Γεωργαντοπούλου Μαρία, Εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ86 - σύμβουλος σταδιοδρομίας Κ.Ε.Σ.Υ. Πιερίας.

Η συνάντηση διήρκεσε από 11:45 έως 14:00 και την παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Τάξης, καθώς και Εκπαιδευτικοί του Σχολείου. Η κα Γεωργαντοπούλου κατατόπισε διεξοδικά τα παιδιά και τούς έδωσε εμπεριστατωμένες πληροφορίες για όλες τις διεξόδους που ανοίγονται μετά το Γυμνάσιο, απάντησε δε με υπομονή και με λεπτομέρεια σε όλα τα ερωτήματα που εξέφρασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες.

Ήταν μια πολύ αποτελεσματική και εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες της Γ΄ Τάξης του Γυμνασίου Περίστασης ευχαριστούμε θερμά την κα Αναστασιάδου και την κα Γεωργαντοπούλου για την ωραία πρωτοβουλία, καθώς και για την υλοποίησή της.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Περίστασης
Κωνσταντίνα Μπέη