Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Η αποστολή του Πιερικού για τον αγώνα με τον Θεσπρωτό

Με όπλο την καλή ψυχολογία από την εντός έδρας νίκη με τον Πανσερραϊκό, αναχωρεί σήμερα Σάββατο 15/5 ο Πιερικός για την Ηγουμενίτσα.

Η ομάδα της Πιερίας θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής και αύριο Κυριακή, θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Θεσπρωτό στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Football League (16/5, 17.00΄).

Η σημερινή τελευταία προπόνηση διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχή στις εγκαταστάσεις του Πιερικού στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν σε όλο το προσωπικό της ΠΑΕ, τους παίκτες και τους ποδοσφαιριστές τα απαραίτητα τεστ βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και στο τέλος ανακοινώθηκε η αποστολή.

Κοντά στην ομάδα βρέθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος μίλησε μπήκε στα αποδυτήρια και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και την απόλυτη στήριξη του σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές:

Καραγκιολίδης, Αλεξιάδης, Τακίδης, Αποστολόπουλος, Τοπαλίδης, Μπουζούκης, Γιαλαμίδης, Γκατσολάρι, Κανταρτζής, Μακρής, Μπουόλι, Χαρτσιάς, Ίτσιος, Ιντζόγλου, Καρανάτσιος, Μπαβέλης, Κριεμάντι, Κουκοδήμος Γιώργ., Τουλίκας, Μηλιώτης, Μαυρίδης.


Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε