Σάββατο 29 Μαΐου 2021

"Δεν μπορούν να βρουν το οικόπεδο μου για να μου πάρουν τα μπάζα..." Καταγγελία δημότη στην "ΑΛΗΘΕΙΑ"

* (Πρώτη ανάρτηση 12/5/2021)

Συνδημότης μας επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε ότι εδώ και ένα μήνα περιμένει από τις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης να μεριμνήσουν για την αποκομιδή μπαζών (χόρτα-ξύλα) μπροστά από το οικόπεδο του στην Κατερίνη χωρίς κανένα αποτέλεσμα.





Τι αναφέρει ο συνδημότης μας:

«Πήρα τηλέφωνο στον Δήμο Κατερίνης (στο 11123) και ενημέρωσα ότι υπάρχουν μπάζα μπροστά από το οικόπεδο μου επί της οδού Φαίδρας (ένα τετράγωνο περίπου απέναντι από την Θρακική Εστία Κατερίνης στον Άγιο Χριστόφορο κοντά). Μου ζήτησαν να τους στείλω φωτογραφίες από το οικόπεδο μου και τους τις έστειλα. Μετά από μία εβδομάδα περίπου, με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν αν πέρασαν να πάρουν τα μπάζα. Τους είπα ότι δεν πέρασε κανείς και τα μπάζα βρίσκονται ακόμα εδώ. Μου είπαν ότι θα έστελναν κάποιον να τα πάρει. Εν τω μεταξύ τους έδωσα και τα στοιχεία μου, την διεύθυνση του οικοπέδου και το κινητό μου. Ξαναμίλησα και μου είπαν ότι δεν μπόρεσε ο υπάλληλος να βρει το οικόπεδο μου. Τους ξαναπήρα τηλέφωνο πριν μια εβδομάδα και μου είπαν να τους ξαναπάρω αύριο... Από τότε δεν έχω καμία ενόχληση ή ενημέρωση. Πήγα κάποια στιγμή στον Δήμο Κατερίνης να μου δώσουν ένα χάρτη της περιοχής, αλλά δεν με εξυπηρέτησαν και απευθύνθηκα στην εκκλησία (Άγιο Χριστόφορο) και μου έδωσαν τον χάρτη.»

Συνεχίζοντας ο συνδημότης μας εξέφρασε την εξής απορία: «Όταν άνοιξε ο δρόμος μπροστά από το οικόπεδο μου και ασφαλτοστρώθηκε μου ζήτησαν από τον Δήμο Κατερίνης να πληρώσω παράβολο (1000+ ευρώ). Με βρήκαν αμέσως και μου έστειλαν το χαρτί και πληρώνω ακόμα τις δόσεις. Τώρα γιατί δεν μπορούν να με βρουν;»

➤ Εμείς δημοσιεύουμε και τον χάρτη της περιοχής που βρίσκεται το οικόπεδο του συνδημότη μας, ώστε να βοηθήσουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης να βρουν την περιοχή:







➤ Ο συνδημότης μας πάντως, έχει μεριμνήσει και έχει καθαρίσει το οικόπεδο του από τα χόρτα: