Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Εκδήλωση-κινητοποίηση έξω από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Με εκδήλωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΚ) συνέχισαν τη δράση τους...

το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Πιερίας και το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας "H ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ", ως βήμα κλιμάκωσης της προετοιμασίας της απεργιακής συγκέντρωσης για την Πρωτομαγιά στις 6 Μάη.

Αιτία αγωνιστικού ξεσηκωμού χαρακτηρίστηκε από τα Σωματεία το επικείμενο αντεργατικό τερατούργημα του Υπουργείου Εργασίας που καταργεί το 8ωρο και δίνει αποφασιστικό χτύπημα στο απεργιακό δικαίωμα, επιχειρώντας και με αυτόν τον τρόπο να θωρακίσουν την κερδοφορία και να ενισχύσουν το οπλοστάσιο των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Κάλεσαν τους εργαζόμενους και τα Σωματεία να δυναμώσουν το αγωνιστικό μέτωπο που καθημερινά μάχεται για υγεία, για δουλειά και ζωή με δικαιώματα. Να γίνουν τα σωματεία κάστρα αγωνιστικής διεκδίκησης που στο επίκεντρό τους θα έχουν τις ανάγκες των εργαζομένων και όχι παραμάγαζα της κυβέρνησης και της μεγαλοεργοδοσίας όπως το ΕΚΚ.

Τέλος δόθηκε το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για την Πέμπτη 6 Μάη στις 10:30πμ στην Κεντρική Πλατεία της Κατερίνης στη συγκέντρωση των σωματείων.

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας "H ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ"