Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Την Κυριακή 13 Ιουνίου οι αγώνες τοξοβολίας "Θεόδωρος Διαμαντόπουλος" από τον Αρχέλαο Κατερίνης

Την Κυριακή 13 Ιουνίου στο γήπεδο τοξοβολίας της Νέας Χράνης θα διεξαχθούν οι αγώνες ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ & ΤΟΞΩΝ με την ονομασία "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ" προς τιμήν του εκλιπόντος πρώην προέδρου του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Οι συμμετοχές έφθασαν στις 81 και αναμένεται να δούμε έναν συναρπαστικό αγώνα αντάξιο της ποιότητας των αθλητών-τριών που θα αγωνιστούν στο πανέμορφο γήπεδο της Νέας Χράνης.

Τους αγώνες διοργανώνει ο ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ και να σημειώσουμε ότι όλες οι διοργανώσεις του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για το 2021 αφιερώνονται στον Θεόδωρο Διαμαντόπουλο, όπως και το γεγονός ότι το γήπεδο τοξοβολίας του Αρχέλαου Κατερίνης στην Νέα Χράνη, είναι το 1ο επίσημα αδειοδοτημένο δημοτικό γήπεδο τοξοβολίας στην Ελλάδα!


Πυρετός προετοιμασιών λοιπόν στο γήπεδο της Νέας Χράνης ώστε όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη διοργάνωση της Κυριακής 13 Ιουνίου 2021 και σήμερα το απόγευμα παρά την καταιγίδα που ξέσπασε στην Κατερίνη, οι άνθρωποι της τοξοβολίας με την καθοδήγηση του προπονητή του τμήματος τοξοβολίας του συλλόγου Γιάννη Χαρίση και την παρουσία του Προέδρου του ΓΑΣ Αρχέλαου Κατερίνης Αλκίνοου Τασόπουλου, τοποθέτησαν τους στόχους και φρόντισαν για όλες τις λεπτομέρειες, ώστε την Κυριακή όλα να είναι άψογα.

Δυστυχώς και λόγω κορονωιού, δεν επιτρέπεται η είσοδος σε θεατές και έτσι οι φίλοι του αθλητισμού και της τοξοβολίας δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν αυτόν τον μεγάλο αγώνα. Αλλά αισιοδοξούμε ότι η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο και το φθινόπωρο σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Κατερίνη και θα διοργανώσει ο ΓΑΣ Αρχέλαος (το Κύπελλο Τοξοβολίας στο Α΄ ΔΑΚ) θα επιτραπεί η είσοδος θεατών στους αγώνες ώστε όλοι μας να δούμε από κοντά αυτό το όμορφο και εντυπωσιακό άθλημα της τοξοβολίας.

* Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" με πολλά βίντεο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα σας μεταφέρει το κλίμα των αγώνων!