Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

5ο Γυμνάσιο Κατερίνης - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με το τέλος των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2020-21 η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές-τριες του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης ευχαριστούμε θερμά...

το απερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου για την αμέριστη στήριξη και βοήθεια που μας παρείχε οποτεδήποτε και αν τη χρειαστήκαμε. Για ακόμη μια χρονιά το Δ.Σ του Συλλόγου στάθηκε πολύτιμος αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης των υφιστάμενων συνθηκών του σχολείου που επηρεάζουν την εκπαιδευτική διαδικασία. Η ανταπόκρισή του στις ανάγκες και στα αιτήματά μας ήταν άμεση και σημαντική και λειτούργησε υποστηρικτικά και ενισχυτικά στο έργο μας. Επιπρόσθετα, ευχόμαστε καλή, γόνιμη και δημιουργική θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

Ακόμη, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στο Δήμο Κατερίνης και ιδιαιτέρως στον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο αλλά και σε όλους τους Αντιδημάρχους για την ανταπόκρισή τους σε αιτήματα του σχολείου μας όσον αφορά στην υλικοτεχνική υποδομή και σε κτιριακά - λειτουργικά προβλήματα. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική για την επιτυχία της προσπάθειάς μας να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές, λειτουργικό και παιδαγωγικά αποδεκτό περιβάλλον για τους μαθητές μας. Το αμέριστο και ειλικρινές ενδιαφέρον, η ευαισθησία και η υποστήριξή τους στο εκπαιδευτικό μας έργο αποδεικνύεται εμπράκτως σε κάθε αίτημα που τους απευθύνουμε.

Επίσης, η εκπαιδευτική κοινότητα του 5ου Γυμνασίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κατερίνης και ιδιαιτέρως τον πρόεδρό της κ. Θάνο Μπαρμπαγεωργόπουλο για την άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα που αφορούν τον εξοπλισμό του σχολείου, την άμεση κάλυψη των ελλείψεων και τη βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής του. Η έμπρακτη συνδρομή της Σχολικής Επιτροπής σε σημαντικά έργα που αφορούν την αποκατάσταση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των μαθητών μας είναι ουσιαστική, αποτελεσματική και συνεχής.

Εκ μέρους της Σχολικής κοινότητας του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης,

Η Δ/ντρια
Ελένη Σαμαρά