Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Ενημέρωση για εγγραφές μαθητών στο Εσπερινό Γυμνάσιο Κατερίνης

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Κατερίνης δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να...

ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και τους προσφέρει τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια και τυπικά προσόντα που θα τους ανοίξουν το δρόμο για την επαγγελματική και κοινωνική τους ανέλιξη.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, στο Εσπερινό Γυμνάσιο δυνατότητα εγγραφής έχουν: α) οι ενήλικοι έχοντες απολυτήριο Δημοτικού ή τελειόφοιτοι Α και Β τάξης Ημερησίου-Εσπερινού Γυμνασίου, χωρίς βιβλιάριο Εργασίας-Ανεργίας και β) οι ανήλικοι που έχουν συμπληρώσει απαραίτητα το 15ο έτος της ηλικίας τους και εφόσον προσκομίσουν φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου εργασίας.

Η φοίτηση στο Εσπερινό Γυμνάσιο διαρκεί τρία χρόνια και το απολυτήριο είναι ισότιμο με αυτό των Ημερησίων Γυμνασίων, ενώ οι απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν σε οποιοδήποτε τύπο Λυκείου (ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΛ, ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑΛ,ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ, ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ).

Για το επόμενο σχολικό έτος (2021-2022) οι εγγραφές πραγματοποιούνται από Τρίτη 15 Ιουνίου έως και Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο 2351034112, τις ώρες 6:40 μ.μ-9:30 μ.μ..

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Εσπερινού Γυμνασίου Κατερίνης