Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Απαρτχάιντ και ρατσισμός κατά των Ελλήνων από την κυβέρνηση της ΝΔ που διχάζει και προκαλεί την κοινωνία

Προνόμια σε καταστήματα που θα δέχονται μόνο εμβολιασμένους ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ, χωρίζοντας τους πολίτες σε δύο κατηγορίες!

Οι διακρίσεις (προς το παρόν) αφορούν την εστίαση, τα κέντρα διασκέδασης, τα γήπεδα, θέατρα και κινηματογράφους, καταστήματα καφέ, ανοιχτοί χώροι ψυχαγωγίας, κ.α. Σε αυτούς τους χώρους οι ιδιοκτήτες τους θα μπορούν να δέχονται μόνο εμβολιασμένους και θα έχουν κάποια προνόμια όσον αφορά την χωρητικότητα κ.α., ενώ άλλοι ιδιοκτήτες θα μπορούν να δέχονται εμβολιασμένους και μη, αλλά με περιορισμούς στην χωρητικότητα. 

Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπατρίτης: «Να αποκατασταθεί σταδιακά η ελευθερία των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί...»

Πρόκειται για μία ρατσιστική αντιμετώπιση όσων πολιτών έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν που θυμίζει Μεσαίωνα και πρακτικές που μόνο οι Γερμανοί ΝΑΖΙ εφάρμοσαν στους εβραίους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, οδηγεί την χώρα σε έναν απίστευτο διχασμό, όπου θα βρεθούν απέναντι οι επαγγελματίες-επιχειρηματίες (αυτοί που θα εφαρμόσουν τις προσταγές της κυβέρνησης) με τους ανεμβολίαστους πολίτες.

Ελπίζουμε να μην βρεθεί ούτε ένας επαγγελματίας που θα εφαρμόσει τα μέτρα της κυβέρνησης και θα επιβάλει διακρίσεις στους συμπατριώτες του.

* Φωτογραφία από OpenClipart-Vectors από το Pixabay