Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Νέο ατομικό ρεκόρ και 9η θέση για την Άννα Χατζηπουργάνη του Αρχέλαου Κατερίνης

Με νέο ατομικό ρεκόρ και την ένατη θέση στη γενική κατάταξη, έκλεισε τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου Κ20, το οποίο γίνεται στο Ταλίν της Εσθονίας, η αθλήτρια του Νίκου Μαντζόλη και του Αρχελάου Κατερίνης Άννα Χατζηπουργάνη.

Έδειξε έτοιμη για ακόμα καλύτερη επίδοση και ένα λαθάκι στο 8ο εμπόδιο της στέρησε μια ακόμα καλύτερη επίδοση και την 8η θέση που οδηγούσε στον τελικό του αγωνίσματος. Αθλήτρια και προπονητής έχουν κάθε λόγο να χαίρονται για το παρόν και να αισιοδοξούν για το μέλλον. Η Άννα ήταν διαδοχικά καλύτερη σε κάθε αγώνα που έδινε φέτος και αν τελικά πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20 στην Κένυα, για το οποίο έχει περάσει το όριο, θα έχει την ευκαιρία να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και να κερδίσει ακόμα περισσότερες πολύτιμες εμπειρίες. 

Ευχαριστούμε Άννα για την συγκίνηση και την υπερηφάνεια που μας έκανες να νοιώσουμε με τις εμφανίσεις σου στο Ταλίν. Με την ευκαιρία του τέλους της σχολικής ζωής και την έναρξη της φοιτητικής, από τη νέα σαιζόν, σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη ζωή σου και το στίβο.