Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Το «εμβόλιο» της Αγάπης...

Εκστρατεία ώστε να εμβολιαστούν οι πολιτικοί μας με το «εμβόλιο» της Αγάπης για την κοινωνία ξεκινάνε άμεσα ομάδες πολιτών σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ», σύντομα ανοίγουν οι πλατφόρμες για τον εμβολιασμό των πολιτικών με το μονοδοσικό «εμβόλιο» της Αγάπης.

Πρώτα θα εμβολιαστεί το κόμμα της ΝΔ που βρίσκεται στην κυβέρνηση και σειρά θα πάρουν τα υπόλοιπα κόμματα, σύμφωνα με τις έδρες που το καθένα καταλαμβάνει στην Βουλή.

Από ότι πληροφορηθήκαμε το εμβόλιο της αγάπης, περιλαμβάνει στελέχη συμπόνοιας, αλληλεγγύης και ισχυρή δόση από το συστατικό «Νοιάζομαι».

Στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου δεν έχουν παρατηρηθεί ανεπιθύμητες ενέργειες και είναι απολύτως ασφαλές.

Με όσα έχουμε πληροφορηθεί, ξεκινά άμεσα μία μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτικών μας ώστε να κάνουν όλοι το εμβόλιο ώστε να δημιουργηθεί ένα συμπαγές τοίχος ανοσίας απέναντι στην κακία, την εκδικητικότητα, την αδιαφορία και στο φαινόμενο της «ψυχρής καρδιάς».

Τα ΜΜΕ θα παίζουν συνεχώς σποτάκια για τα θετικά του εμβολιασμού, διάσημοι καλλιτέχνες θα αναδεικνύουν τα οφέλη του εμβολίου, ενώ ακόμα και στις εκκλησίες, οι ιερείς θα κρατούν μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας όσους πολιτικούς βρίσκονται εκεί και θα προσπαθούν να τους πείσουν να εμβολιαστούν.

Δυστυχώς όμως, υπάρχει μεγάλο ποσοστό αρνητών ανάμεσα στους πολιτικούς μας που δεν θέλουν να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της αγάπης, γιατί πιστεύουν ότι μετά τον εμβολιασμό δεν θα είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έφερναν μνημόνια, έκαναν πλειστηριασμούς, έκοβαν συντάξεις και επέβαλαν φόρους στην κοινωνία.

Έτσι οι πολίτες αποφάσισαν, πως μέχρι να εμβολιαστεί και ο τελευταίος πολιτικός θα ισχύουν αναγκαστικά για το καλό της κοινωνίας κάποια απολύτως απαραίτητα μέτρα.


Έτσι όσοι πολιτικοί δεν θα εμβολιαστούν:

  • Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος τους σε κλειστούς χώρους επιχειρήσεων εστίασης, κλαμπ, σινεμά, θέατρα, καφέ, κέντρα διασκέδασης κ.α.
  • Δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν στα νησιά
  • Σε ανοιχτούς χώρους εκδηλώσεων, όπως συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες κ.α. θα απαιτείται να δείχνουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.
  • Θα είναι υποχρεωτική η χρήση τριπλής μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.
  • Θα γίνεται υποχρεωτική παύση της εργασίας τους στην Βουλή και του μισθού τους, ώστε να μην κολλήσουν άλλους συναδέλφους τους που τυχόν έχουν εμβολιαστεί. Την θέση τους θα παίρνουν επιλαχόντες βουλευτές με την προϋπόθεση να έχουν εμβολιαστεί.

Αλλά θα υπάρχουν και κίνητρα ώστε οι πολιτικοί να εμβολιαστούν:

  • Οι πολιτικοί που θα εμβολιαστούν θα δικαιούνται μία δωροκάρτα των 150 ευρώ για επισκέψεις σε μουσεία, θέατρα, σινεμά κ.α.
  • Θα μπαίνουν σε κληρωτίδα με έπαθλο ένα αρνάκι γάλακτος
  • Θα έχουν εκπτώσεις σε βιβλιοπωλεία και σούπερ μάρκετ
  • Θα τους δίνεται voucher για αγορά υπολογιστή
  • Θα δικαιούνται κουπόνια για κοινωνικό τουρισμό
  • Θα δικαιούνται απεριόριστα γιγαμπάιτ (GB) για ένα μήνα


Οι πολίτες είναι σίγουροι ότι θα επικρατήσει ανάμεσα στους πολιτικούς το αίσθημα της υπευθυνότητας και με γνώμονα το καλό της κοινωνίας, θα σπεύσουν όλοι τους να εμβολιαστούν άμεσα με το εμβόλιο της αγάπης!


* Το κείμενο είναι σατυρικό και φανταστικό. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

* Φωτογραφία από Gordon Johnson από το Pixabay