Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Μεγάλη συγκέντρωση στην Κατερίνη κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάρα πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε σήμερα το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης για να διαμαρτυρηθεί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αλλά και όλων των μέτρων κοινωνικού διαχωρισμού και απαρτχάιντ που επιβάλει η κυβέρνηση.

Η συγκέντρωση ήταν αυθόρμητη, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο οργανωμένο κάλεσμα και ο κόσμος κινητοποιήθηκε στόμα με στόμα, κάτι που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν πόσος περισσότερος κόσμος θα είχε μαζευτεί σήμερα στην Κατερίνη, αν υπήρχε οργάνωση και διαφήμιση της συγκέντρωσης!

Έτσι και παρόλο την αποπνικτική ζέστη, ήταν πολύ μεγάλος ο αριθμός των συμπολιτών μας, νέων ανθρώπων, μικρών παιδιών, ανθρώπων όλων των ηλικιών που συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί ειρηνικά και να διεκδικήσει το αυτονόητο, δηλαδή την ελευθερία, το δικαίωμα στην επιλογή, το δικαίωμα να αποφασίζουν μόνοι τους και χωρίς απειλές και εκβιασμούς αν θα εμβολιαστούν ή όχι.

Η αγανάκτηση για όλα αυτά τα αυταρχικού τύπου μέτρα της κυβέρνησης ήταν έκδηλη. Έκδηλη ήταν όμως και η αποφασιστικότητα των συγκεντρωμένων να μην κάνουν πίσω και να μην υποκύψουν σε απειλές, εκβιασμούς, απολύσεις και ότι άλλο θα σκεφτεί η κυβέρνηση για να τους υποχρεώσει να εμβολιαστούν.

Αυθόρμητα κάποιοι συμπολίτες μας πήραν τον λόγο, μίλησαν και χειροκροτήθηκαν, ενώ η συγκέντρωση έκλεισε με τον κόσμο να ψέλνει τον Εθνικό μας Ύμνο.

Οι συγκεντρωμένοι, έδωσαν ραντεβού να βγουν στους δρόμους όταν χρειαστεί ξανά, αλλά αυτή τη φορά οργανωμένα και με πολύ περισσότερο κόσμο.