Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Οι Έλληνες διεκδικούν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους

Χιλιάδες άνθρωποι σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα, βγήκαν σήμερα στους δρόμους για να διεκδικήσουν την ελευθερία τους.

Κακώς χαρακτηρίστηκαν από κάποια μέσα ως αντιεμβολιαστές ή αρνητές του εμβολίου και του κορονωιού.

Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν κάνει τα περισσότερα εμβόλια που υπάρχουν (γρίπης, πνευμονιόκοκκου κ.α.), και έχουν εμβολιάσει τα παιδιά τους με τα προβλεπόμενα από τις υγειονομικές υπηρεσίες εμβόλια.

Πρόκειται για ανθρώπους που διαφωνούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, στις απειλές, στους εκβιασμούς, στον διαχωρισμό τους σε πολίτες β΄ κατηγορίας και στο υγειονομικό απαρτχάιντ που με το έτσι θέλω επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Πρόκειται για ανθρώπους μορφωμένους, οικογενειάρχες, νέους και νέες. Για ανθρώπους που αγαπάνε την Ελλάδα, για ανθρώπους ταλαιπωρημένους από τα παράλογα μέτρα της κυβέρνησης, για ανθρώπους που βλέπουν να απειλούνται τα δικαιώματα τους, οι δουλειές τους, οι οικογένειες τους.

Πρόκειται για ανθρώπους που δεν επιθυμούν ούτε εντάσεις, ούτε ακραίες καταστάσεις, απλά θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι με αξιοπρέπεια και σεβασμό στα θέλω και τις επιλογές τους.

Όσοι συνεχίζουν να μην αντιλαμβάνονται και να μη σέβονται όλα τα παραπάνω και συνεχίζουν να μιλούν για "ψεκασμένους" και "αρνητές", κάνουν τεράστιο λάθος και συμβάλλουν στην διχόνοια, αντί να εργάζονται για την ενότητα της κοινωνίας.

Οι κάποιες χιλιάδες αυτών των ανθρώπων που βγήκαν σήμερα στους δρόμους, μπορούν εύκολα να γίνουν σε λίγο διάστημα, πολλοί περισσότεροι. Το ότι μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, δεν είχαμε διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες όπως γίνονται στην υπόλοιπη Ευρώπη, δεν πρέπει να ερμηνευτεί από την κυβέρνηση ως συναίνεση του κόσμου στις αποφάσεις της. Στα πάρκα, στους δρόμους, στις καθημερινές συζητήσεις οι πολίτες φωνάζουν ότι δεν αντέχουν άλλο! Αν δεν το ακούν οι πολιτικοί μας (όλων των κομμάτων), θα βρεθούν προ μεγάλων εκπλήξεων όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης.