Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Γέννησες λιγότερα παιδιά; Σε βραβεύουμε!

ΜΚΟ που είναι υπέρ του ελέγχου των γεννήσεων ώστε να μην... επιβαρύνεται ο πλανήτης μας βραβεύει τον Βρετανό Πρίγκηπα Χάρι και την σύζυγο του Μέγκαν Μαρκλ επειδή δήλωσαν ότι δεν θα κάνουν περισσότερα από δύο παιδιά.

Τους βραβεύουμε για αυτή την... "enlightened decision" (φωτισμένη επιλογή) δηλώνει η ΜΚΟ "POPULATION MATTERS".

Σύμφωνα με την ΜΚΟ, τα πολλά παιδιά ιδίως των φτωχών οικογενειών επιβαρύνουν τον πλανήτη μας και το περιβάλλον και έτσι πρέπει να υπάρξει κάποιος έλεγχος γεννήσεων.

Το να αναγκαστούν οι πλούσιοι να μοιραστούν λίγο από τον πλούτο τους με τις φτωχές οικογένειες ώστε να μεγαλώσουν καλύτερα τα παιδιά τους, δεν περνάει μάλλον από το μυαλό των επικεφαλής της ΜΚΟ.

Στις βραβεύσεις της ΜΚΟ "POPULATION MATTERS" περιλαμβάνονται επίσης και διάφορες «προσωπικότητες» που μέσα από το... «έργο» τους προωθούν την "childfree" (ελεύθεροι από παιδιά) επιλογή.

Επίσης διαβάζοντας τις "αρχές" της ΜΚΟ, βλέπουμε ότι είναι υπέρ της μετανάστευσης: «Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ - ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ. Το Population Matters πιστεύει ότι η μετανάστευση εμπλουτίζει τις κοινωνίες και μπορεί να είναι καλή για τις χώρες με πολλούς τρόπους. Η μετανάστευση μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση της πίεσης του πληθυσμού σε τοπικό ή εθνικό επίπεδο και να ωφελήσει το τοπικό και μερικές φορές παγκόσμιο περιβάλλον. Τα εμβάσματα που προέρχονται από μετανάστες σε πλουσιότερες χώρες σε συγγενείς σε φτωχότερες είναι επίσης όλο και πιο σημαντικά για την παγκόσμια ανάπτυξη.»

Λιγότερα παιδιά λοιπόν και περισσότερη μετανάστευση θα φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο... Σας φέρνει στο νου κάτι οικείο σε εμάς τους Έλληνες;

* Φωτογραφία από Hulki Okan Tabak από το Pixabay