Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Νέων στο Βρότσλαβ της Πολωνίας ο Χαρίσης Ευάγγελος του Αρχέλαου Κατερίνης

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Νέων στο Βρότσλαβ της Πολωνίας ο Χαρίσης Ευάγγελος του Αρχέλαου Κατερίνης.








➤ Το δελτίο τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Ο Δρακιώτης Δημήτριος – Κωνσταντίνος (Σύνθετο τόξο, κατηγορία Junior Men), Νασούλα Μαρία, (Ολυμπιακό τόξο, κατηγορία Cadet Women), Χαλκιοπούλου Δασκαλάκη Σοφία –θεοδώρα , (Ολυμπιακό τόξο, κατηγορία Cadet Women) και Χαρίσης Ευάγγελος, (Ολυμπιακό τόξο, κατηγορία Cadet Men) συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Νέων στο Βρότσλαβ της Πολωνίας που πραγματοποιείται στις 9-15 Αυγούστου 2021. 

Στην 17η αυτή διοργάνωση που ξεκίνησε το 1991 και πραγματοποιείται κάθε δυο χρόνια οι Έλληνες αθλητές μας θα διαγωνιστούν με αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Οι 500 τοξότες από 56 χώρες την Δευτέρα ολοκλήρωσαν το γύρο κατάταξη ενώ σήμερα, δεύτερη μέρα των αγώνων ξεκίνησε ο αγώνας διεκδίκησης των μεταλλίων. 

Μπορεί για την Τοξοβολία η αναγκαιότητα εξεύρεσης οικονομικών πόρων από άλλους φορείς, ως χορηγούς, να είναι επιβεβλημένη ανάγκη προκειμένου οι αθλητές μας να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα όμως οι περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες της Ελληνικής Ομοσπονδίας δεν μπόρεσαν να αποτελέσουν περιοριστικό παράγοντα της συμμετοχής τους! 

Εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες χορηγίες και μετά από το αίτημα των σωματείων τους, που έγινε ομόφωνα δεκτό από το ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, η καρδιά της Ελληνικής τοξοβολίας σήμερα χτυπάει στο Βρότσλαβ της Πολωνίας! 

Οι ευχές και η σκέψη της Ελληνικής τοξευτικής οικογένειας είναι μαζί με τους αθλητές μας και τους Ομοσπονδιακούς προπονητές τους, κ. Νασούλα Αλέξανδρο και κ. Παμβουξόγλου Αλέξανδρο. 

Τον αγώνα απευθείας μπορείτε να παρακολουθήσετε https://info.ianseo.net/?tourid=512 

Εκ του Δ.Σ. της Ε.Ο.Τ.,
Ιωάννης Βαϊόπουλος Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας