Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχαριστήριο της ακαδημίας χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης

Η ακαδημία χάντμπολ (χειροσφαίριση) του Αρχέλαου Κατερίνης ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Stathakopoulos Oil και ιδιαίτερα τον κ. Σταθακόπουλο Δημήτρη...

για την στήριξη, την συμπαράσταση και την άμεση ανταπόκριση τους στις ανάγκες της ακαδημίας μας, μέσω της χορηγίας που μας προσέφεραν. Το έμπρακτο ενδιαφέρον και η βοήθεια τους, είναι πάρα πολύ σημαντικά για τους στόχους της ακαδημίας μας να προσφέρει άθληση στην νεολαία της πόλης μας. Σας ευχαριστούμε πολύ.

Ευχαριστούμε επίσης την εταιρεία EXARCHOS SAFETY και τον κ. Βασίλη Έξαρχο, όπως και το RED COFFEE BAR και τον κ. Τάσο Παπαναστασίου που διαχρονικά στηρίζουν το χάντμπολ της Κατερίνης και του ιστορικού μας Αρχέλαου. Η βοήθεια τους στην λειτουργία της ακαδημίας μας είναι ιδιαίτερα σημαντική και τους ευχαριστούμε για αυτό.

-------------------

* Οι ακαδημίες του Αρχέλαου στο χάντμπολ έχουν ξεκινήσει από την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 τις προπονήσεις. Στις ακαδημίες διδάσκει η Μάγδα Χοτοκουρίδου, εξειδικευμένη προπονήτρια, έμπειρη εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και πρώην Διεθνής Αθλήτρια.

➤ Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο: 6971837337 ή να επισκεφτείτε το Β΄ ΔΑΚ