Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Καλό παράδεισο αείμνηστε Μίκη Θεοδωράκη

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής *

Πέταξε σήμερα για την αιωνιότητα ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. Πατριώτης που αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της ζωής του για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις αξίες, καθώς και τα ιδανικά του Ελληνικού Έθνους!

Καλό παράδεισο Μίκη! Δεν λησμονούμε, ότι παρά το πολύ προχωρημένο της ηλικίας του παρευρέθηκε, στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο, κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών στην Αθήνα και ομίλησε με σθεναρή φωνή ενάντια σε αυτήν την απαράδεκτη συμφωνία!! Κύριε Ιησού Χριστέ ανάπαυσον την ψυχή του κεκοιμημένου δούλου σου Μίκη!

Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου δούλου του Θεού Μίκη! Άγιοι του Θεού πρεσβεύετε υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου δούλου του Θεού Μίκη!!! Άγιοι του Θεού Αρχάγγελοι Μιχαήλ και Γαβριήλ πρεσβεύετε υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου δούλου του Θεού Μίκη! Αντίο σε αυτόν που μελοποίησε το πασίγνωστο και καταπληκτικό τραγούδι με τίτλο: Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ που μπορείτε να βρείτε στον εξής σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=niqrjP1VDeY

* Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού
Εmail:theofanis28@gmail.com
https://www.facebook.com/theofanis.gkatzhs
Κατερίνη, 03-09-2021