Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Απαγορεύει η κυβέρνηση στους ανεμβολίαστους φοιτητές-τριες να να μπαίνουν στα φοιτητικά εστιατόρια και κυλικεία

Δεν έχει τέλος η εκδικητική μανία της κυβέρνησης για όσους επιλέγουν να μην εμβολιαστούν. Σειρά παίρνουν οι φοιτητές-τριες στα Πανεπιστήμια...

αφού με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, δυνατότητα εισόδου στα φοιτητικά εστιατόρια και κυλικεία θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι φοιτητές-τριες. Οι ανεμβολίαστοι φοιτητές-τριες θα παίρνουν το φαγητό τους σε… πακέτο! Αυτά για τα φοιτητικά εστιατόρια.

Μετά τον διχασμό της ελληνικής κοινωνίας από την κυβέρνηση, ανάμεσα σε εμβολιασμένους και μη πολίτες, τώρα προωθείται ο ρατσισμός και ο διαχωρισμός στα πανεπιστήμια κατά των ανεμβολίαστων φοιτητών-τριών.

Εκτός από τις διακρίσεις στην σίτιση, οι ανεμβολίαστοι φοιτητές-τριες θα υπόκεινται σε μια ατελείωτη διαδικασία ελέγχων και εξευτελισμού της προσωπικότητας και των επιλογών τους, αφού συνεχείς έλεγχοι θα απαιτούνται ώστε να έχουν την δυνατότητα οι ανεμβολίαστοι φοιτητές-τριες να χρησιμοποιούν τις εκπαιδευτικές δομές των πανεπιστημίων, όπως την είσοδο τους σε αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, αίθουσες πολυμέσων, αναγνωστήρια, βιβλιοθήκες, κ.α.

Και όλα τα παραπάνω με την προϋπόθεση να κάνουν δύο rapid test την εβδομάδα, με το κόστος των τεστ να επιβαρύνει τους ίδιους! Δηλαδή 20 ευρώ την εβδομάδα, 80 ευρώ σύνολο τον μήνα, όταν μετά βίας οι ίδιοι και οι οικογένειες τους τα βγάζουν πέρα, πληρώνοντας νοίκια, λογαριασμούς και μετακινήσεις. Την στιγμή που για να μπορέσει ένας νέος-νέα να φθάσει να σπουδάσει έχει ξοδέψει η οικογένεια του χιλιάδες ευρώ σε φροντιστήρια, βιβλία, κ.α.

Εκδίκηση, απειλές και περιορισμοί από την κυβέρνηση μετατρέπουν σε κόλαση μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ζωή ενός νέου ανθρώπου, αυτής της φοιτητικής ζωής που κανονικά θα έπρεπε να είναι από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του.

Ζούμε σε ένα δυστοπικό και αρρωστημένο περιβάλλον που εκβιαστικά και τιμωρητικά επιβάλλει η κυβέρνηση στους νέους και τις νέες μας, με ναζιστικής έμπνευσης μέτρα που μας παραπέμπουν ή για να είμαστε πιο ακριβείς ξεπερνούν ακόμα και τις σκοτεινότερες εποχές που έχει ζήσει ποτέ η ανθρωπότητα μέχρι τώρα...