Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ιδιωτική εταιρία φύλαξης θα ελέγχει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα rapid test στα δικαστήρια της Κατερίνης

Ιδιωτική εταιρία φύλαξης με έδρα την Ορεστιάδα θα ελέγχει τους πολίτες που θέλουν να πάνε στα δικαστήρια Κατερίνης για οποιαδήποτε υπόθεση τους, για το αν είναι εμβολιασμένοι ή έχουν αρνητικό rapid test.


Η διάρκεια της σύμβασης με την εταιρεία ισχύει από σήμερα 20/9/2021 έως στις 31/12/2021.

➤ Μεταξύ άλλων στα καθήκοντα της εταιρίας φύλαξης του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης, προβλέπονται τα παρακάτω:

- Έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού και των ψηφιακών βεβαιώσεων αρνητικών rapid-test με την εφαρμογή covid free app σε όλα τα πρόσωπα που εισέρχονται στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης. Κατά τις ημέρες που θα διεξάγονται δίκες, ανάλογα με τις υποδείξεις που θα λαμβάνει από την προηγούμενη ημέρα από τη Διευθύνουσα το Πρωτοδικείο Κατερίνης θα φροντίζει ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός στους χώρους αναμονής του ισογείου. Ο αριθμός των εισερχομένων και ειδικότερες οδηγίες θα δίδονται κατά περίπτωση από τη Διευθύνουσα του Πρωτοδικείου Κατερίνης.

-Η εκτέλεση κάθε ειδικότερης αποστολής που αφορά θέματα ασφαλείας και τάξης που άπτονται του αντικειμένου της σύμβασης χωρίς αυτό να συνεπάγεται προσαύξηση της προσφερθείσης αμοιβής.

-Το προσωπικό που θα παρέχει τις υπηρεσίες φύλαξης του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης θα είναι εφοδιασμένο με tablet ή smartphone, τα οποία θα έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή επαλήθευσης των ψηφιακών πιστοποιητικών, η οποία διατίθεται μέσω του επίσημου λογαριασμού της Ελληνικής Δημοκρατίας και δίνει τη δυνατότητα σάρωσης και ελέγχου των σχετικών πιστοποιητικών, καθώς και με σύγχρονα συστήματα επικοινωνίας, μέσω των οποίων θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το μόνιμο υπαλληλικό προσωπικό του Πρωτοδικείου Κατερίνης.

➤ Δείτε αναλυτικά την σύμβαση στην Διαύγεια: diavgeia.gov.gr