Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Συγκλόνισε και συγκίνησε ο Κατερινιώτης ψυχίατρος Γιώργος Σύρπης (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλόνισε και συγκίνησε ο Κατερινιώτης ψυχίατρος Γιώργος Σύρπης στην ομιλία του στην συγκέντρωση κατά των ανασταλών εργασίας των υγειονομικών στην Κατερίνη και κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Στην αρχή μάλιστα της ομιλίας του, δάκρυσε και συγκινημένος που μιλάει μπροστά στους συμπολίτες του και κάτω από την σκέπη του αγάλματος της Ελευθερίας, ξεκίνησε την ομιλία του με τα παρακάτω:

«Φίλοι, φίλες, συμπολίτες, συμπολίτισσες μου. Αισθάνομαι συγκινημένος πραγματικά γιατί βρίσκομαι εδώ στην πλατεία μας στο άγαλμα της Ελευθερίας γιατί για αυτό αγωνιζόμαστε για αυτό μεγαλώσαμε δίπλα εδώ στην Παναγή Τσαλδάρη (οδός), στη Θεία Ανάληψη. Για να νιώθουμε ελεύθεροι! Μου έρχονται στο μυαλό θυμίσεις από το ΄74 γιατί το πατρικό μου ήταν δίπλα στην στρατολογία και αισθάνομαι δυστυχώς σήμερα ανελευθερία! Δεν νοείται σήμερα στην δημοκρατική Ελλάδα, στην κατ' επίφαση δημοκρατική Ελλάδα να μην μπορούμε εμείς οι υγειονομικοί να λέμε την αλήθεια, γιατί η αλήθεια είναι μία ότι αυτή την στιγμή διώκονται οι υγειονομικοί και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί.»

* Ο κ. Γιώργος Σύρπης είναι ψυχίατρος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και πατέρας πέντε παιδιών.

* Σύνδεσμος βίντεο: https://youtu.be/x_dIVqYihes