Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

Απαράδεκτα νέα (ξανά) μέτρα της κυβέρνησης. Η Νέα Δημοκρατία «σκοτώνει» την Δημοκρατία...

Νέα μέτρα που όχι απλά παραπέμπουν στις σκοτεινότερες εποχές της ανθρωπότητας, αλλά τείνουν να τις ξεπεράσουν, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ.

Μέτρα που σε καμία περίπτωση δεν έχουν να κάνουν με την προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά στοχεύουν στον ωμό εκβιασμό της κοινωνίας και ιδιαίτερα των ανεμβολίαστων πολιτών με σκοπό τον αναγκαστικό εμβολιασμό τους.

Με τακτικές εισπρακτικών εταιριών και απελπισμένων πλασιέ, η ΝΔ προσπαθεί με οποιοδήποτε κόστος για την Δημοκρατία και το Σύνταγμα, καταστρατηγώντας βασικές αρχές της Ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να πουλήσει το «προϊόν» της! Που δεν είναι άλλο από το εμβόλιο...

Η ωμή πραγματικότητα αποδεικνύει ότι για την αύξηση των κρουσμάτων δεν είναι υπεύθυνοι μόνο οι ανεμβολίαστοι πολίτες, αφού δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά χωρίς να ελέγχονται. Και αφού οι περιορισμοί περιορίζουν την κίνηση των ανεμβολίαστων, πώς στο καλό ανεβαίνουν τα "κρούσματα";

Στην παράνοια των νέων μέτρων είναι ότι για να πάει κάποιος να κουρευτεί σε ένα κομμωτήριο θα πληρώσει 5 ευρώ στο μαγαζί και 10 ευρώ για το ράπιντ τεστ!!!

Και το παρελθόν της κυβέρνησης μας δείχνει ότι δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. Θα συνεχίσει να κυνηγάει «μάγισσες» και θα τιμωρεί τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί με περισσότερα και αυστηρότερα μέτρα.

Αν νομίζει η κυβέρνηση της ΝΔ, ότι με αυτά τα μέτρα και με όσα ακόμα φέρει, θα πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, πλανάται πλάνην οικτράν. Το μόνο που θα καταφέρει, είναι να μεγαλώσει την αντίδραση του κόσμου, ανεμβολίαστων αλλά και εμβολιασμένων.

Η ανθρωπότητα θα βρει τον τρόπο. Πάντα τον βρίσκει! 

Η κυβέρνηση της ΝΔ όπως και οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο που προβαίνουν σε παρόμοια μέτρα καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας της ανθρώπινης ζωής, είναι ήδη καταδικασμένες στην συνείδηση των πολιτών. Το δυσάρεστο σε όλα αυτά στην πατρίδα μας, είναι ότι και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, συνδικάτα, φορείς, οργανώσεις, κ.α. συμφωνούν με τα μέτρα της κυβέρνησης, αφού δεν υπάρχει καμία αντίδραση, καμία διαμαρτυρία. Αυτό σημαίνει ότι η Δημοκρατία στην χώρα που την γέννησε, έχει τραυματιστεί σοβαρά, ελπίζουμε όχι ανεπανόρθωτα.


➤ Τα νέα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων πολιτών:

  • Από το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε δύο rapid ή μοριακά τεστ την εβδομάδα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
  • Η είσοδος σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, μεικτούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, εμπορικά καταστήματα και κομμωτήρια επιτρέπεται μόνο με ράπιντ τεστ.
  • Προς το... παρόν επιτρέπεται η είσοδος ελεύθερα μόνο σε καταστήματα τροφίμων, φαρμακεία και στις εκκλησίες.
  • Αυξάνονται τα πρόστιμα για τα καταστήματα που δεν τηρούν τα μέτρα, και θα ξεκινούν από τις 5.000 ευρώ, και θα ισχύει 15 μέρες αναστολή λειτουργίας. Ενώ, θα υπάρξει ποινή στις ομάδες, αν δεν τηρείται η χρήση μάσκας και οι άλλοι περιορισμοί που ισχύουν για τα γήπεδα.
* Image by Gerd Altmann from Pixabay