Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ

Ο Χιονοδρομικός όμιλος Κατερίνης, ενημερώνει τα μέλη του και το κοινό της Πιερίας, ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος εγγραφών της Ακαδημίας εκμάθησης Ski και Snowboard για τη νέα χρονιά, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από την πανδημία που προβλέπονται από τα σχετικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Σας περιμένουμε Δευτέρα - Παρασκευή 7.00 μ.μ. - 9.00 μ.μ. στα γραφεία μας Μ. Αλεξάνδρου 59. Πληροφορίες στο τηλ. : 23510 33123

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκε από την Εθνική Επιτροπή για την Προστασία της Δημόσιας Υγείας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο λειτουργίας των Χιονοδρομικών Κέντρων. Σύμφωνα με αυτό :

  • Οι χώροι εστίασης / chalet των χιονοδρομικών κέντρων να λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για την εστίαση σε κλειστούς και ανοικτούς χώρους αντίστοιχα.
  • Τα καταστήματα των χιονοδρομικών κέντρων να λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για το λιανεμπόριο.
  • Οι ξενώνες/ξενοδοχεία των χιονοδρομικών κέντρων λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για τα ξενοδοχεία.
  • Στους εξωτερικούς χώρους των χιονοδρομικών κέντρων (πίστες κ.λπ.) να είναι υποχρεωτική η χρήση χειρουργικής μάσκας σε χώρους όπου υφίσταται συγχρωτισμός (π.χ. εκδοτήρια εισιτηρίων, χώροι αναμονής επιβίβασης σε αναβατήρες κ.λπ.).
  • Για τους αναβατήρες των χιονοδρομικών κέντρων ισχύουν τα εξής: Για αναβατήρες ανοικτού τύπου, δεν υφίσταται κανένας περιορισμός.
  • Στις σχολές χιονοδρομίας των χιονοδρομικών κέντρων, είναι υποχρεωτική η χρήση χειρουργικής μάσκας σε χώρους όπου υφίσταται συγχρωτισμός. Τα δε καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού, λειτουργούν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για το λιανεμπόριο και με επιπρόσθετη υποχρέωση, η ενοικίαση ρουχισμού, μάσκας σκι και κράνους σκι να απολυμαίνονται πριν από κάθε νέα τους χρήση.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας να χαρούμε το βουνό και το χιόνι!
Το Δ.Σ.