Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

"WE STAND TOGETHER" - "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ". Μεγάλες διαδηλώσεις στην Ευρώπη κατά των περιορισμών της ελευθερίας του ανθρώπου

Με το σύνθημα "ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ", εκατομμύρια άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους διεκδικώντας την ελευθερία τους. Αυτά σίγουρα δεν θα τα δείτε στα "μεγάλα" κανάλια της πατρίδας μας...

Την αντίθεση τους στο υγειονομικό απαρτχάιντ των κυβερνήσεων διαδηλώνουν καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο με διαδηλώσεις στις μεγαλύτερες πόλεις στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Αυστραλία και παντού.

Με μια φωνή και ενωμένοι μαζί, διαμαρτύρονται κατά των διακρίσεων, κατά των πιστοποιητικών εμβολιασμού και των περιοριστικών μέτρων στο όνομα του κορονωιού. "Θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι" και "Δείξτε καλοσύνη όχι βία", είναι μερικά από τα συνθήματα των ανθρώπων που συμμετέχουν στις διαδηλώσεις. 

Όλα αυτά τα "μεγάλα" κανάλια, εφημερίδες και οι ιστοσελίδες δεν τα προβάλλουν. Αντιθέτως με την «στήριξη» της κυβέρνησης (μέσω πακτωλών χρημάτων που αντί να τα έδιναν στην υγεία πήγαν στα ΜΜΕ) επιμένουν στην καθημερινή τρομοκράτηση μας, επενδύουν στον φόβο, με μοναδικό σκοπό όχι την προστασία της υγείας μας, αλλά την υπακοή μας. Θέλουν μία κοινωνία φοβισμένη που θα δέχεται ότι της επιβάλουν χωρίς το δικαίωμα της άλλης άποψης, της διαφορετικής φωνής.

"ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ" για ένα καλύτερο σήμερα για όλους μας, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις, και για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.


* Φωτογραφία από succo από το Pixabay