Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Τι είναι "κανονικότητα"...

Διάθεση δείχνει η κυβέρνηση για να επανέλθει... κάποια στιγμή η "κανονικότητα" στην κοινωνία με την κατάργηση πιστοποιητικών κορονοϊού και άλλων μέτρων. Μέτρα που σε πάρα πολλές χώρες έχουν ήδη καταργηθεί προ καιρού!

Τι σημαίνει όμως "κανονικότητα" για την πολύπαθη ελληνική κοινωνία; Σίγουρα δεν είναι η κανονικότητα που έχει στο μυαλό της η κυβέρνηση.

Η "κανονικότητα" μεταφράζεται για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, να καταργηθούν όλα τα πιστοποιητικά για τον κορονοϊό, να επιστραφούν στα εκατομμύρια κόσμο τα χρήματα που έδωσε από το υστέρημα του σε ράπιντ και pcr τεστ, να καταργηθεί το πρόστιμο στους άνω των 60 συμπατριωτών μας και να τους επιστραφούν όσα πλήρωσαν στην εφορία.

"Κανονικότητα" είναι να επανέλθουν στις εργασίες τους οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή και να πληρωθούν τους μισθούς αυτών των 7 μηνών (προς το παρόν) που είναι άνεργοι και παλεύουν να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους.

"Κανονικότητα" επίσης είναι να ερευνηθούν και να αποδοθούν όπου αναλογούν ευθύνες για τους χιλιάδες θανάτους συνανθρώπων μας σε διαδρόμους νοσοκομείων και αλλού από τον κορονοϊό ή άλλη πάθηση. 

"Κανονικότητα" είναι να είναι να ερευνηθούν και να αποδοθούν όπου αναλογούν ευθύνες για το "πάγωμα" χειρουργείων και θεραπειών συνανθρώπων μας λόγω πάλι του κορονοϊού.

"Κανονικότητα", τέλος είναι να ακουστεί μία συγνώμη από πάρα πολλούς "ειδικούς", τηλε-εισαγγελείς, δημοσιογράφους και άλλους για την διχόνοια και τον διαχωρισμό που επέφεραν με τις δηλώσεις, αναλύσεις, παρουσιάσεις και τις "ταμπέλες" που κόλλησαν στο 50% του ελληνικού πληθυσμού επειδή δεν ακολούθησε τις προσταγές τους για συμμόρφωση και υπακοή.

Οτιδήποτε λιγότερο, όχι απλά δεν μπορεί να είναι "κανονικότητα", αλλά θα είναι εμπαιγμός και κοροϊδία για όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που γνώρισαν όλο αυτό το διάστημα το σκληρό και άκαρδο πρόσωπο της κυβέρνησης.