Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Συνεχίζει να χάνει...

Συνεχίζει να βάζει τον εαυτό του σε δύσκολη βαθμολογική θέση η ομάδα του Πιερικού, αφού έχασε και σήμερα εκτός έδρας από την Νίκη Βόλου με σκορ 2-0 για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β΄ κατηγορίας.

Τα γκολ για την Νίκη Βόλου, ο Κυριακίδης στο 7΄και ο Κάσσος στο 15΄, και κάπου εκεί τελείωσε ο αγώνας για τον Πιερικό.

Από ότι φαίνεται ούτε η έλευση του κ. Βαζάκα δεν έφερε αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται ο Πιερικός για να καθαρίσει νωρίς την υπόθεση παραμονής στη Β΄ κατηγορία και με 11 αγωνιστικές να έχουν μείνει μέχρι το τέλος, όλα δείχνουν ότι κάθε αγωνιστική ο Πιερικός θα δίνει μεγάλη μάχη για να μπορέσει να αισθανθεί κάποια ασφάλεια.

Ο Πιερικός βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας με πολλές ομάδες όμως που βρίσκονται πίσω του να έχουν αγώνες λιγότερους. Έχει σε 21 παιχνίδια 4 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες από τις πιο πολλές στην κατηγορία και έχει σημειώσει 20 γκολ (τα 7 γκολ εναντίον της "διαλυμένης" τότε Καβάλας) ενώ έχει δεχτεί 31.

Την επόμενη αγωνιστική ο Πιερικός υποδέχεται στην Κατερίνη την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω αλλά και με 3 αγώνες λιγότερους σε έναν ακόμα σημαντικό αγώνα μέχρι τον επόμενο.