Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Επιστολή για το κλείσιμο σήμερα Μεγάλη Πέμπτη του κολυμβητηρίου

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου σήμερα Μεγάλη Πέμπτη:

«Κλειστό και πάλι το δημοτικό κολυμβητήριο Κατερίνης από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη και μέχρι την Τρίτη 26 Απριλίου. Για άλλη μια φορά, αιφνιδιαστικά και τιμωρητικά για τους κολυμβητές της πόλης μας αλλά και χωρίς καμία αιτιολογία, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης κ. Τσιαλός Γεώργιος αποφάσισε να κλείσει το κολυμβητήριο την ώρα μάλιστα που και τα δυο δημοτικά αθλητικά κέντρα (Α΄ και Β΄ ΔΑΚ) της πόλης μας είναι ανοιχτά για όλα τα υπόλοιπα αθλήματα. Μάλιστα να σημειωθεί ότι σε όλες τις πόλεις τα κολυμβητήρια λειτουργούν μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο κανονικά λόγω των αυξημένων αγωνιστικών υποχρεώσεων των αθλητών.

Μετά τα δυο δύσκολα χρόνια της καραντίνας αλλά και των περιορισμών που ισχύουν ακόμα, αθλητές και σύλλογοι καταβάλουν τεράστια προσπάθεια και θυσίες για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις προπονητικές και αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ωστόσο ο κ. Τσιαλός θεωρεί μάλλον ότι οι αθλητές της κολύμβησης είναι οι φτωχοί συγγενείς της πόλης και δεν δικαιούνται ούτε τα αυτονόητα.

Ελπίζουμε ότι ο δήμαρχος της πόλης, ο οποίος γνωρίζει όσο κανείς άλλος τις ανάγκες του αθλητισμού και ιδιαίτερα του πρωταθλητισμού, να παρέμβει το συντομότερο, πριν να είναι πολύ αργά!

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!!!»

Γονείς και αθλητές του κολυμβητηρίου