Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Μάλλον δεν ενσωματώθηκε...

Αλλοδαπός εισέβαλε σε εκκλησία, διέκοψε εκδήλωση, πήρε το μικρόφωνο και ούρλιαζε ασυναρτησίες στα αραβικά.

Το περιστατικό έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα (τι έχουν δει τα μάτια του έρμου του Άγιου Παντελεήμονα...). Απομακρύνθηκε από ανθρώπους της εκκλησίας και ο ιερέας που πήρε το λόγο μετά είπε στους τρομαγμένους ηλικιωμένους: «Ηρεμήστε… μην πανικοβάλλεστε… συμβαίνουν αυτά στη γειτονιά μας»!!!

Το παραπάνω περιστατικό είναι απόρροια της πολιτικής που εξακολουθεί και εφαρμόζει το πολιτικό σύστημα της χώρας που περιμένει από αλλόθρησκους αλλοδαπούς να... ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία. Κάποιοι πολιτικοί μας μάλιστα περιμένουν από αυτούς να μας λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα ή να συμβάλουν στην οικονομική ανάκαμψη της πατρίδας μας...

Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί; ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και όσοι βλέπουν την Ελλάδα να μετατρέπεται σε μία πολυπολιτισμική επικράτεια μέσα από την οποία θα χαθεί οτιδήποτε μας συνδέει με την ιστορία και τον πολιτισμό μας.

Απέλαση σήμερα για τον αλλοδαπό και τους όμοιους του που δεν «ενσωματώθηκε» στην κουλτούρα, τα ήθη, τις αξίες και τις αρχές της πατρίδας μας. Αν επιθυμεί να ζήσει σύμφωνα με τον «πολιτισμό» της πατρίδας του, ας επιστρέψει εκεί.

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας: Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα και της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της διατάραξης θρησκευτικής συνάθροισης και της προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Και το σχετικό βίντεο: