Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

«Ας μείνει ένα περίπτερο για δείγμα»...

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" για το θέμα της απομάκρυνσης περιπτέρων από τον Δήμος Κατερίνης:

«Διαβάζω αυτές τις μέρες για απομάκρυνση περίπτερου στην Μ. Αλεξάνδρου ώστε με την απομάκρυνση των περιπτέρων θα διευκολυνθεί η κυκλοφορία και η διέλευση των πεζών.

Άλλο ανέκδοτο έχετε να μας πείτε περί αυτού του λόγου;;;!!!!

(Στον ΚΑΦΕΔΡΟΜΟ –ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ της Κατερίνης ΜΙΛΑΜΕ)

Τέλος πάντων στο προκείμενο... έχουμε δει όλοι στο Σιδηροδρομικό Σταθμόε στην Λ. Ιασωνίδη το παλαιότερο περίπτερο (πιστεύω στην πόλη), αναπήρου πόλεμου, το οποίο έκλεισε και αυτό για χ λόγους. Δεν έχω γνώσεις αλλά νομίζω ότι ο σκελετός του, τα ξύλα, τα υλικά είναι τα ίδια από δημιουργίας του...!!

Αντί να το γκρεμίσετε κύριοι υπεύθυνοι του Δήμου, του πολιτισμού,  κ.λ.π. κ.λ.π. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ, ΜΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ και να δείξει πολύ πιο ωραία;; να μπουν γύρω γύρω στα τζαμάκια του και χαμηλά κάποιες φωτογραφίες τις περιοχής, κάποιες αναμνήσεις των τότε χρόνων, ώστε η νέα γενιά να δει κάτι το διαφορετικό και αγνό ;;, Να θυμηθούν οι πατεράδες και παππούδες μας, κάποια πράγματα ακόμη κι εμείς οι ίδιοι που μεγαλώσαμε σε απλά και καθαρά, χρόνια;;!!!

Πάνω ψηλά, να μπει η παλιά πινακίδα ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, που πιστεύω ότι οι οικείοι του ιδιοκτήτη ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗ ίσως έχουν.

Αφήστε κάτι  μια ανάμνηση, κάτι από την ιστορία μας, τώρα σας έπιασε η καλαισθησία και το νοικοκυριό (λέμε τώρα) στην πόλη;;;;!!!!!!

Και σε ένα σημείο ας μπει η επωνυμία ενός χορηγού, ο οποίος θα επωμιστεί το όποιο κόστος κατασκευής και συντήρησης στα επόμενα χρόνια κ.λ.π.»

➤ Τι έχει γράψει η "ΑΛΗΘΕΙΑ" για αυτό το θέμα: ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ