Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού δίδαξαν ποδόσφαιρο στον Πιερικό...

Ένας κακός Πιερικός ηττήθηκε δίκαια από τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Β΄ με σκορ 3-0 για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Β΄ κατηγορίας.

Πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από τους μικρούς του Ολυμπιακού που έχασαν πολλές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Τρέξιμο, ωραίες πάσες, όμορφοι συνδυασμοί απέναντι σε έναν Πιερικό ασύνδετο, με πολλά λάθη, χωρίς ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και χωρίς όρεξη για ποδόσφαιρο, που μάλλον πανηγύριζε ακόμα την προηγούμενη νίκη επί του Απόλλων Λάρισας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει με την υπόθεση παραμονή και αν δεν το καταλάβουν γρήγορα στον Πιερικό, θα έχουν σοβαρό πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Β΄ προηγήθηκε με 1-0 στο 19΄με τον Μαρίνο μετά από λάθος του τερματοφύλακα Τζήμα του Πιερικού που δεν συγκράτησε την μπάλα και ο Μαρίνος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα του. Στην επόμενη επίθεση ο Πιερικός κέρδισε πέναλτι, αλλά η εκτέλεση του Χαρτσιά ήταν κακή και απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Το 2-0 έγινε στο 50΄ από τον Κωστή που εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Τζήμα. Το τελικό 3-0 έκανε ο Μπα στις καθυστερήσεις του αγώνα.