Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης γιορτάζει την συμμετοχή του στο πρόγραμμα Erasmus (ΦΩΤΟ)

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Σχολικής Σύμπραξης ERASMUS+, το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης υποδέχτηκε 58 μαθητές και εκπαιδευτικούς από την Ιταλία, Ρουμανία, Πολωνία, Κροατία και Πορτογαλία.

Η υποδοχή έγινε στην αυλή του 15 Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης με παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια από την χορωδία του σχολείου, ομιλίες και άλλα δρώμενα που εντυπωσίασαν τους ξένους επισκέπτες. Ακολούθησε μπουφές και το πρόγραμμα της δράσης συνεχίστηκε όπως προβλεπόταν. Οι μαθητές και εκπαιδευτικοί τις επόμενες ημέρες και μέχρι το Σαββάτο θα δουλέψουν πάνω σε διάφορα προγράμματα και εργαστήρια, ενώ περιλαμβάνονται εκπαιδευτικές εκδρομές και επισκέψεις σε μέρη της περιοχής μας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Διευθυντή του σχολείου κ. Κωνσταντίνο Παπανικολάου, το διδακτικό προσωπικό, τον σύλλογο γονέων, τον χοροδιδάσκαλο Σάκη Αναγνώστου και το χορευτικό του τμήμα, τον σύλλογο "Χοροστάτες" και σε όσους εργάστηκαν ώστε να στεφτεί με επιτυχία η 1η μέρα του προγράμματος ERASMUS+, με δεδομένη την επιτυχία των δράσεων και τις υπόλοιπες ημέρες του προγράμματος.