Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Αυλαία στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα χειροσφαίρισης (χάντμπολ) για τις ακαδημίες του Αρχέλαου Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Ένα υπέροχο ταξίδι έφθασε για φέτος στο τέλος του για τις ακαδημίες χειροσφαίρισης (χάντμπολ) του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης.

Την τελευταία αγωνιστική του αναπτυξιακού πρωταθλήματος χειροσφαίρισης κεντρικής Μακεδονίας, οι ακαδημίες του Αρχέλαου Κατερίνης ταξίδεψαν στην γειτονική Βέροια όπου αντιμετώπισαν σε δύο αγώνες την ομάδα του Φέρωνα Βέροιας.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι παμπαίδες Α΄ και Β΄.

Ένα ταξίδι με πολλές συγκινήσεις, που αποκόμισε στους μικρούς "χαντμπολίστες", πλούσιες εμπειρίες και μοναδικές παραστάσεις. Για πολλά από τα μικρά παιδιά του Αρχέλαου αυτό το ταξίδι ήταν η πρώτη γνωριμία όχι μόνο με το χάντμπολ, αλλά και με τον αθλητισμό. Το κέρδος της συμμετοχής τους ανυπολόγιστο και αυτό θα φανεί στην συνέχεια που αναμένεται ελπιδοφόρα. Το πρωτάθλημα μπορεί να τελείωσε, αλλά οι ακαδημίες δεν σταματούν το έργο τους εδώ. Θα ακολουθήσουν μία σειρά από φιλικούς αγώνες, συμμετοχή σε τουρνουά και πολλές ακόμα πλούσιες δράσεις και εκδηλώσεις που θα εκτοξεύσουν το ενδιαφέρον των μικρών αθλητών στα ύψη. Επίσης έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις ώστε το άθλημα της χειροσφαίρισης να φθάσει σε κάθε σπίτι της πόλης μας μέσω συγκεκριμένων δράσεων που θα γίνουν αυτή τη φορά εκτός γηπέδων.


➤ Δείτε φωτορεπορτάζ από τον αγώνα των παμπαίδων Α΄ και λίγο αργότερα εδώ στην "ΑΛΗΘΕΙΑ", βίντεο από τον αγώνα των παμπαίδων Β΄.