Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Nέο Δ.Σ. στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ολοκληρώθηκαν σήμερα 29-05-2022 στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ στην Κατερίνη οι διαδικασίες για την στελέχωση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά από τα αποτελέσματα των Εκλογών της Κυριακής 15-05-2022 ο πλειοψηφών του Ψηφοδελτίου κ Άγγελος Αγγελίδης κάλεσε όλα τα εκλεγμένα μέλη.

Αφού ελήφθησαν υπόψη τόσο η σχετική σταυροδοσία όσο και οι δυνατότητες και οι επιθυμίες των εμπλεκομένων συμφωνήθηκε και εγκρίθηκε η εξής σύνθεση:

Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος……………….… Άγγελος Αγγελίδης

Αντιπρόεδρος…………… Κορτσάρη Ευγενία

Γενικός Γραμματέας….. Παπαγεωργίου Γιάννης

Ταμίας…………………….….. Καραγεωργίου Ζωή

Δημοσίων Σχέσεων.…… Παπαδόπουλος Ευγένιος

Μέλος ……………………..…. Κοντοπούλου Βιβή

Μέλος ………………………… Στύλος Θεοχάρης

Υπεύθυνος Τέχνης………... Ραφαηλίδης Νίκος

Αναπληρωματικά Μέλη… Ζαραμητροπούλου Ελένη

….. Χριστίδου Ελενα

….. Τσερτεκίδης Γιώργος

Εξελεγκτική Επιτροπή

Παπαδοπούλου Γιώτα

Τσερτεκίδου Γιώτα

Ο κ Ευγένιος Παπαδόπουλος τόνισε με ιδιαίτερο νόημα ¨δεν έχει αξία η θέση από την οποία αγωνίζεται κάποιος, αλλά ο τρόπος και το αποτέλεσμα του αγώνα¨. Η κ Κορτσάρη Ευγενία περιχαρής τόνισε ¨πήγαμε από το καλό στο καλύτερο¨. Ο κ Αγγελίδης συγκινημένος ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους της Ένωσης για την υπεύθυνη στάση που τήρησαν στις διαδικασίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Με πολύ απλά λόγια εξήρε το πνεύμα συνεργασίας που έγινε πράξη και την ανωτερότητα των Συναδέλφων που λειτούργησαν με μοναδικό σκοπό τον συμφέρον της Ένωσης. ¨Η Ανανέωση είναι δύσκολη υπόθεση, πέτυχε. Φροντίδα μου μέσα από διαφάνεια και με δημοκρατικές διαδικασίες να βάλουμε την ΕΝΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ σε άλλο επίπεδο και σε άλλη πιο εξωστρεφή τροχιά¨.

Για Αναλυτικά Αποτελέσματα των Εκλογών 15-05-22 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Άγγελο Αγγελίδη (6977-289779).