Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

ΓΕΛ ΚΟΡΙΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Κορινού αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε όλους μαθητές και τις μαθήτριές μας που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώσαμε τη φετινή σχολική χρονιά κατέβαλλαν συστηματική προσπάθεια και επέδειξαν συνεργατικό πνεύμα, επιμέλεια, επιμονή και υπομονή.

Ωστόσο, ιδιαίτερη πρέπει να είναι η μνεία στους μαθητές και τις μαθήτριες της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών, των οποίων η επίδοση ήταν εξαιρετική. Ο μέσος όρος της βαθμολογίας τους σε όλα τα μαθήματα ήταν πολύ πάνω από τον αντίστοιχο πανελλήνιο μέσο όρο .

Με περηφάνια, τέλος, συγχαίρουμε και τους δύο μαθητές μας που αρίστευσαν: τον Βαρσαμάκη Ζήση με 18260 μόρια και τον Κυραϊλίδη Πέτρο με 18040 μόρια.

Η τελική ανταμοιβή των κόπων των μαθητών και μαθητριών μας αλλά και γενικότερα η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλλαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι γονείς τους μας οπλίζει με την αναγκαία δύναμη και αποφασιστικότητα ώστε να συνεχίσουμε να καταβάλλουμε και στο μέλλον κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόοδο των παιδιών μας.

Ευχόμαστε στους φετινούς αποφοίτους το σχολείου μας καλή επιτυχία κατά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων. Επιθυμία μας είναι να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και να θέσουν τις βάσεις για τη μελλοντική τους πορεία.