Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Η "ΝΙΚΗ" ήρθε στην Κατερίνη (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αρκετός κόσμος βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στην "ΕΚΑΒΗ" για την πρώτη πολιτική συγκέντρωση της "ΝΙΚΗΣ" του Δημήτρη Νατσιού.

Όπως και στην συγκέντρωση πριν λίγες ημέρες του Κυριάκου Βελόπουλου της "Ελληνικής Λύσης" έτσι και σήμερα στην συγκέντρωση της "ΝΙΚΗΣ" του Δημήτρη Νατσιού, οι συμπολίτες μας γέμισαν την "ΕΚΑΒΗ", κάτι που δείχνει ότι στην Κατερίνη ο κόσμος ψάχνεται. Και είναι απογοητευμένος από το υπάρχον πολιτικό σύστημα που εκπροσωπούν τα τρία "μεγάλα" κόμματα (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ) και αυτό θα φανεί στις εκλογές που πλησιάζουν με γοργό ρυθμό. Αναμένεται να δούμε μεγάλες ανατροπές, με τα λεγόμενα "μικρά" πολιτικά κόμματα να διεκδικούν θαρραλέα και δυναμικά, σημαντικό ρόλο στην πολιτική σκηνή της πατρίδας μας. Ιδιαίτερα στην Κατερίνη και στην Πιερία, οι ανατροπές θα είναι εντυπωσιακές και ο εκλογικός χάρτης που θα διαμορφωθεί δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν του παρελθόντος.

Όλοι ανέμεναν σήμερα την στιγμή που στο βήμα θα ανέβαινε ο δάσκαλος και Πρόεδρος της "ΝΙΚΗΣ" κ. Δημήτρης Νατσιός, αλλά τις εντυπώσεις τελικά έκλεψε ο Δρ Νικόλαος Παπαδόπουλος (θωρακοκαρδιοχειρουργός), που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού, κυρίως με τις αναφορές του στην υγειονομική κρίση και στον κορονοϊό. Φυσικά και η ομιλία του κ. Νατσιού συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού, που για μία ακόμη φορά ήταν συγκλονιστικός στην παρουσίαση της κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας. Ο κ. Νατσιός μίλησε για την περιβόητη "Συμφωνία των Πρεσπών", για τα ελληνοτουρκικά, για θέματα παιδείας και πολιτισμού και για τα περισσότερα κοινωνικά θέματα που προβληματίζουν την ελληνική κοινωνία. Νωρίτερα, άλλοι ομιλητές της "ΝΙΚΗΣ" παρουσίασαν τους σκοπούς, το πρόγραμμα και την ιδεολογία του κόμματος τους.