Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

88ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε, χθες Κυριακή 17 Ιουλίου 2022, η Β' φάση του 88ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που έγινε στη λίμνη της Καστοριάς, με την κατάκτηση ενός ασημένιου μεταλλίου για τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.

Πιο συγκεκριμένα:

Στο διπλό σκιφ παίδων οι Κατόγλου Ειρηναίος και Κυριζόπουλος Σπύρος κατέκτησαν την 2η θέση.

Στο τετραπλό σκιφ κορασίδων οι Τσιακύρογλου Μαρία, Χριστοφορίδη Ευαγγελία, Ζαχουδάνη Αθήνα και Κίτσου Ελπίδα κατέκτησαν την 4η θέση.

Στο σκιφ κορασίδων η Καρυώτη Ανδρονίκη κατέκτησε την πρώτη θέση στον μικρό τελικό και την 7η στο σύνολο των 25 αθλητριών.

Στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου οι Παπαδόπουλος Ορφέας και Χαλατσογιάννης Γεώργιος κατέκτησαν την 6η.

Στο σκιφ παίδων ο Κουσίδης Παύλος κατετάγη στην 12η θέση μετά από πολλές και δύσκολες κούρσες στο πολυάριθμο αγώνισμα του σκιφ παίδων ενώ στο ίδιο αγώνισμα και στην παρθενική του εμφάνιση, ο Πισαλίδης Νικόλαος δεν κατάφερε να μπει στην 12αδα, αλλά απέδειξε μαχητικότητα και δίνει πολλές υποσχέσεις για δυνατές μάχες στο μέλλον.

Το Δ.Σ. του ομίλου και ο πρόεδρος συγχαίρει όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν και προπονήθηκαν σκληρά για να βρεθούν σε αυτούς τους αγώνες καθώς και τις οικογένειές αυτών των παιδιών, που συνδράμουν ώστε τα παιδία να παραμένουν στο άθλημα.

Θερμές ευχαριστίες στους κωπηλάτες μας και στον προπονητή Αναστασιάδη Θεοχάρη, για την παρουσία τους και για τη μαχητικότητα που δείξανε. Στις καρδιές όλων μας είναι νικητές και αναμένουμε πολλές επιτυχίες από αυτούς στο μέλλον.