Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Η μεγάλη γιορτή του Συλλόγου των Πρωταθλητών της πόλης μας (ΦΩΤΟ)

Ο ιστορικός σύλλογος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης γιόρτασε την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την χρονιά που μας πέρασε 2021-2022 με μια γιορτή προσφορά του Δ.Σ. σε όλους τους αθλητές-τριες όλων των τμημάτων του, το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022 στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Οι αθλητές-τριες των 8 τμημάτων του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, μαζί με τους προπονητές-τριες, συγγενείς και φίλους του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να διασκεδάσουν, να γευτούν τα εδέσματα που πρόσφεραν ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. και φυσικά να σχεδιάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2022-2023.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, ο πρώην και ο νυν πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης, κ. Γιώργος Τσαλός και Γιάννης Νταντάμης και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παρθένα Μακρίδου.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής κ. Βλάση Μάρα, που συγκέντρωσε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον όλων.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Αρχέλαου Κατερίνης, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την νέα αγωνιστική χρονιά με την υπόσχεση να φέρουν περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις στον σύλλογο και την πόλη της Κατερίνης.