Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Μαύρη ημέρα για τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης

Η οικογένεια του Ηρακλή Θεσσαλονίκης θρηνεί για την απώλεια του πρώην προέδρου της Νίκου Ατματζίδη σε ηλικία 91 ετών.

Ο Νίκος Ατματζίδης ήταν ο πρόεδρος που έφερε τον Βασίλη Χατζηπαναγή στον Ηρακλή και συνδύασε την προεδρεία του με τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου την δεκαετία του 1970. Ήταν από τους παράγοντες εκείνους του ποδοσφαίρου που δεν θα ξαναβγούν και λείπουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και αθλητισμό και ευτύχησε να είναι πρόεδρος του Ηρακλή στα χρόνια που χαιρόσουν να βλέπεις ποδόσφαιρο και τα γήπεδα ήταν κατάμεστα από κόσμο. Αγαπούσε πολύ τον Ηρακλή και με όσες δυνάμεις είχε, βοήθησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ακόμα και όταν δεν ήταν στην προεδρεία του συλλόγου.

Ο Νίκος Ατματσίδης ήταν ιδρυτής το 1976 της εταιρείας "Νικόλαος Ατματζίδης ΑΤΕΒΕ Βιομηχανία Εποπτικών Μέσων Διδασκαλίας", στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας, την μελέτη, τον σχεδιασμό και την παραγωγή του Bασικού Eξοπλισμού Εργαστηριακών Εκπαιδευτικών χώρων, Αμφιθεάτρων, Αιθουσών Διδασκαλίας, Εργαστηρίων Χημείας και Ποιοτικού Ελέγχου σε Βιομηχανίες, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Ινστιτούτα, και σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης, Πανεπιστήμια, Τ.Ε.Ι, Λύκεια, Τεχνικές Σχολές κ.λπ.

Παράλληλα είχε ιδρύσει τις Τεχνικές Σχολές "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ", καθώς και το 1968 την ομάδα μπάσκετ Δημόκριτος Θεσσαλονίκης με συμμετοχή 8 ετών στην Α΄ κατηγορία. Η μεγάλη του αγάπη ήταν πάντα ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης.

➤ Το μήνυμα του Γ.Σ. Ηρακλής:

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ...

Ο Γ.Σ. Ηρακλής, το δ.σ., τα Μέλη, οι φίλοι του Συλλόγου και όλη η φίλαθλη Ελλάδα αποχαιρετούν με οδύνη, αλλά μαζί και αγάπη για όλα όσα προσέφερε, τον Πρόεδρο των Προέδρων, Νίκο Ατματζίδη, που "έφυγε" σήμερα για το τελευταίο ταξίδι. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν όσα πρόσφερε στον ΗΡΑΚΛΗ, όσα πρέσβευε ως ηθικές αξίες συνάμα με αυτές του Συλλόγου μας, όσα κοινωνούσε απ' άκρη σ' άκρη της χώρας για αυτό που αγαπούσε.
 
Πρόεδρε, καλό ταξίδι! Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, από την Οικογένεια σου, από όλους μας στον ΗΡΑΚΛΗ!