Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Καμιά δουλειά θα κάνουμε; Το καλοκαίρι τελειώνει...

Το καλοκαίρι τελειώνει, χαζά χαζά ένας μήνας έμεινε... Και σε λιγότερο από έναν μήνα οι ομάδες ξεκινάνε την προετοιμασία τους για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά τις 15 Αυγούστου αρχίζουν να μαζεύονται οι αθλητές-τριες.

Αν έχει σκοπό ο Δήμος Κατερίνης να κάνει κάποια εργασία στα αθλητικά κέντρα της πόλης, στο Α΄ και Β΄ ΔΑΚ, πότε θα ξεκινήσει; Στο Α΄ ΔΑΚ περιμένουν ένα καινούργιο ταρτάν. Τους το έχουν υποσχεθεί... Στο Β΄ ΔΑΚ το παρκέ του κλειστού γηπέδου έχει τα προβλήματα του, οι τουαλέτες είναι άστα να πάνε, τα κουφώματα πεπαλαιωμένα, στο βοηθητικό κλειστό έχει σπασμένα τζάμια στην οροφή και όποτε βρέχει πλημμυρίζει. Τα ταπί της πάλης είναι σε άθλια κατάσταση. Οι εστίες του χάντμπολ (ιδίως στο βοηθητικό κλειστό γήπεδο) με το ζόρι κρατιούνται όρθιες. Στο γήπεδο τοξοβολίας στην Χράνη, περιμένουν ακόμα ένα στέγαστρο...

Αν δεν γίνουν έστω κάποιες από αυτές τις εργασίες τώρα (χθες έπρεπε να είχαν γίνει), που οι σύλλογοι έχουν σταματήσει τις δραστηριότητες τους λόγω καλοκαιριού, πότε θα γίνουν; Όταν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα τους; Πάντα με την προϋπόθεση ότι ο Δήμος Κατερίνης έχει σκοπό να κάνει κάτι. Αν δεν έχει τότε απλά χάνουμε τον χρόνο μας που γράφουμε όλα αυτά.

Ο αθλητισμός όμως δεν μπορεί να χάσει άλλο χρόνο... Τόσα χρόνια η Κατερίνη έχει μείνει στάσιμη σε θέματα υποδομών και αναβαθμίσεων των αθλητικών της κέντρων. Κανένα ουσιαστικό έργο δεν είδε ο αθλητισμός στην πόλη μας. Χάσαμε δύο χρόνια με τον κορονοϊό. Γιατί δεν έγινε κάποιο έργο όταν ήταν κλειστά τα αθλητικά κέντρα;

➤ Δεν θα σταματήσουμε να το λέμε: Η Κατερίνη χρειάζεται νέο αθλητικό κέντρο και κλειστό γήπεδο. Αυτό σημαίνει ότι κάνω ΕΡΓΟ!!! Στο Β΄ ΔΑΚ ο συνωστισμός αθλημάτων είναι ασφυκτικός και η επιβάρυνση του κλειστού γηπέδου είναι μεγάλη. Ένα νέο αθλητικό κέντρο θα δώσει πολλές ανάσες. Ανάσες θα δώσει και ένας ορθολογισμός της χρήσης του κλειστού γηπέδου, βάζοντας στο παιχνίδι και το κλειστό γήπεδο του Σ. Σταθμού. Ο Δήμος Κατερίνης σε συνεννόηση με τους συλλόγους πρέπει να ανακατανείμει τον χώρο και τον χρόνο των αθλημάτων υπολογίζοντας στα κλειστά γήπεδα και αυτού του Σ. Σταθμού.

1 Αυγούστου 2022 σήμερα. Καλό μήνα!!!