Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

"Το τέλος της αφθονίας και της ξεγνοιασιάς". Σύντομα σε κάθε σπίτι και κάθε οικογένεια. Εκτός αν δεν τους δώσουμε την συγκατάθεση μας...

Εμάνουελ Μακρόν (Πρόεδρος Γαλλίας): «Ξεχάστε ότι ξέρατε. Η ζωή σας θα αλλάξει, πρέπει να συνηθίσετε στην φτώχεια, στο τέλος της ανεμελιάς».

Και φυσικά όλα αυτά για να τα δεχτεί η κοινωνία θα πρέπει να τρομοκρατηθεί, να εκβιαστεί και όσοι αντιδράσουν να αντιμετωπίσουν την βία και τον έλεγχο του κράτους. Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιηθεί (όπως επιτυχημένα έγινε), το αφήγημα του κορονοϊού ή κάποιου άλλου νέου ιού, το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής και πρόσφατα ο πόλεμος Ουκρανίας-Ρωσίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γερμανού Καγκελάριου Όλαφ Σολτς καθώς και άλλων Ευρωπαίων "ηγετών". Όλοι τους πολιτικοί «νάνοι» που μεταφέρουν την ανικανότητα και τις τραγικές τους ευθύνες στην αντιμετώπιση φυσικών ή τεχνιτών κρίσεων, στους πολίτες.

Με την επιβολή, τον έλεγχο, τον εκφοβισμό, την καταστολή και την βία θα προσπαθήσουν να φτιάξουν μια παγκόσμια κοινωνία προβάτων, υπάκουη να εργάζεται για ψίχουλα ώστε αυτοί να συνεχίσουν να διατηρούν τις θέσεις και τις πλουσιοπάροχες ανέσεις τους. Θα κυνηγούν τους πολίτες που θα ανάβουν λίγο το καλοριφέρ τους για να ζεσταθούν, ενώ αυτοί θα χρησιμοποιούν τζετ, στόλους αυτοκινήτων και θα μένουν σε πολυτελείς βίλες.

Όσο ο άνθρωπος τρέχει σαν το σκυλάκι να εμβολιαστεί βάζοντας άγνωστες ουσίες στο σώμα του, όσο ο άνθρωπος πιστεύει ότι η πατσαβούρα που την ονόμασαν "μάσκα προστασίας" θα τον σώσει από κάποιο ιό, όσο ο άνθρωπος δέχεται ότι αυτός επιβαρύνει το περιβάλλον και όχι οι μεγάλες βιομηχανίες και οι πλούσιοι, όσο ο άνθρωπος ανέχεται τους πολιτικούς «νάνους» να τον κλειδώνουν σπίτι του, να του απαγορεύουν να κυκλοφορεί, όσο είναι ευκολόπιστος και τρώει αμάσητο οτιδήποτε παραμύθι του πλασάρουν, όσο ο άνθρωπος στρέφεται κατά των αδερφών του πιστεύοντας «άψυχες» φιγούρες στο γυαλί της τηλεόρασης, δεν θα υπάρξει καμία ελπίδα για την συνέχιση της ανθρώπινης ζωής όπως όλοι μας γνωρίσαμε, μεγαλώσαμε, εμείς και τα παιδιά μας.

Πρέπει να δοθεί ένα μεγαλοπρεπές τέλος σε αυτή την δυστοπική πραγματικότητα που μας ετοιμάζουν. Φανταστείτε αύριο κιόλας, 2 εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες στην Ελλάδα, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, οικογένειες, παππούδες, παιδιά να βγουν στον δρόμο και απλά να περπατάνε, ή να είναι ακίνητοι και αμετακίνητοι στις θέσεις τους, με ένα μόνο αίτημα, να φύγουν όλες αυτές οι τυραννικές κυβερνήσεις, τι αντίκτυπο και τι τρόμο θα δημιουργήσουν στους χωρίς ψυχή και συναίσθημα πολιτικούς «νάνους» που μας κυβερνούν.

Με την αλληλεγγύη, την ομόνοια, την αγάπη για την ζωή και την αγάπη για τον άνθρωπο μπορούμε και πρέπει να λιώσουμε τον πάγο που περιβάλλει την καθημερινότητα μας και σαν άλλοι Εσκιμώοι έχουμε κλειστεί στα ιγκλού μας αφήνοντας καταιγίδες και χιονοθύελλες να ισοπεδώνουν τον υπέροχο κόσμο μας.

Ας πετάξουμε στα σκουπίδια τα πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης και υγειονομικής παραφροσύνης και ας δημιουργήσουμε τα δικά μας πιστοποιητικά αγάπης και ελευθερίας.

Ας βροντοφωνάξουμε ότι δεν τους δίνουμε καμία συγκατάθεση σε οτιδήποτε προσβάλλει την ελευθερία μας. Το μεγαλείο της ανθρώπινης ζωής δεν προκύπτει από τα ναι που λέει, αλλά από τα μεγάλα ΟΧΙ. Όπως και από την ανυπακοή μας σε κάθε τι που επιβουλεύεται την αξιοπρέπεια μας.