Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Αν δεν τους καλέσατε στο πανηγύρι σας, να η ευκαιρία!

Γιατί ως γνωστόν, του Έλληνα του αρέσει να ψηφίζει και να στηρίζει αυτούς που τον τρελαίνουν στους φόρους και τις αυξήσεις!

Έτσι από τον Σεπτέμβριο τα τιμολόγια ρεύματος θα πάνε στα ύψη και οι πολίτες θα κόψουν από το φαγητό των παιδιών τους, από την εκπαίδευση τους, από την ένδυση τους για να πληρώσουν το νταβατζιλίκι των αυξήσεων του ηλεκτρικού ρεύματος.

Παρόλα αυτά οι πολίτες καλούν τους βουλευτές της ΝΔ, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και όλους τους "πολιτευτές" υποψήφιους στα πανηγύρια τους, τους κερνούν (είναι δυνατόν να πληρώσει ο βουλευτής; Φυσικά και όχι!), τους σφίγγουν τα χέρια και βγαίνουν φωτογραφίες μαζί τους με ένα τεράστιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους! Το ότι σε λίγο καιρό θα τους κοπεί το χαμόγελο, δεν φαίνεται να τους απασχολεί ιδιαίτερα...

Είναι κάτι που θα πρέπει κάποια στιγμή η επιστήμη (όταν βρει χρόνο από το να βγάζει... εμβόλια) να το δει και να μας δώσει εξηγήσεις για ποιο λόγο ο πολίτης επιμένει να σφίγγει το χέρι αυτών που του κάνουν την ζωή μίζερη.

Πάντως δεν υπάρχει λόγος στεναχώριας για τους πολίτες. Μπορεί να δυσκολευτούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά θα έχουν δίπλωμα και ταυτότητα στο κινητό τους!