Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Καλά είναι τόσο; Να το αφήσω ή να βγάλω λίγο;

Δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας σήμερα από την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" και την GPO, δίνει πρόθεση ψήφου στην ΝΔ, 31,4%!!!

Δηλαδή μία κυβέρνηση που έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις τιμές στα αγαθά, στα καύσιμα, στην ενέργεια, σε οτιδήποτε υπάρχει, που κατά την διάρκεια της θητείας της κάηκε η σχεδόν η μισή Ελλάδα, που γέμισε την πατρίδα μας με παράνομους μετανάστες, που έκανε την μεγάλη κολοτούμπα με το Σκοπιανό, που έχει διαχωρίσει τους πολίτες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, υποχρεώνοντας σε ένα ποσοστό 30-40% να ξοδεύει μία περιουσία σε ράπιντ τεστ, που έχει θέσει σε υποχρεωτική αναστολή εργασίας χωρίς να καταβάλλει ούτε 1 ευρώ μισθό 7.000 υγειονομικούς, που έχει γίνει η ουρά των Αμερικάνων κάνοντας εχθρούς παραδοσιακούς συμμάχους μας, που έχει αφήσει τους τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο, που κατηγορείται για παρακολουθήσεις κινητών, που... που... που... (δεν έχουν τελειωμό τα... που), καταφέρνει να παίρνει ποσοστό 31,4%;

Το βράδυ των εκλογών και αφού βγει το αποτέλεσμα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο έπεσαν μέσα στις εκτιμήσεις τους όλες αυτές οι δημοσκοπήσεις!

Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που άσκησε την πιο χαλαρή αντιπολίτευση που έχει δει ποτέ ο τόπος, συγκεντρώνει 25,1%!!! Ενώ το «αόρατο» ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 12.1%!!!

Αυτά τα τρία πολιτικά κόμματα συγκεντρώνουν πάντα με την δημοσκόπηση ποσοστό περίπου στο 68,5%. Αν οι πολίτες που απάντησαν στις ερωτήσεις της δημοσκόπησης δεν έκαναν... πλάκα στους δημοσκόπους, τότε ειλικρινά δεν υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον τόπο!

* Φωτογραφία από Adrian από το Pixabay