Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

ΣΥΝAΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΔΝΤΕΣ Π.Ε. ΚΑΙ Δ.Ε. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δ. Κατερίνης, επισκέφτηκε τους νέους προϊσταμένους...

της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κα Ν. Τριανταφυλλίδη και κ. Γ. Μακρή, αντίστοιχα. Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Γ. Παπαγιάννης, ευχήθηκε στην κα Τριανταφυλλίδη και τον κ. Μακρή, καλή και δημιουργική θητεία. Η συζήτηση που ακολούθησε, στράφηκε γύρω από τα αιτήματα για την κάλυψη αναγκών/ελλείψεων των σχολικών μονάδων, τα οποία, η Ένωση, κατέγραψε αναλυτικά σε συνεργασία με τους συλλόγους/μέλη της και τα διαβίβασε στις Δ/νσεις Εκπ/σης αρχές Αυγούστου.

Τόσο η κ. Τριανταφυλλίδη όσο και ο κ. Μακρής, λαμβάνοντας γνώση των ενεργειών της Ένωσης καθώς και την μέχρι τώρα αλληλογραφία της με τον Δήμο Κατερίνης και τις Δ/νσεις Εκπ/σης, αναγνώρισαν τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσουν οι Οργανώσεις Γονέων στην επίλυση των προβλημάτων που τυχόν ανακύπτουν κάθε χρονιά. Με αυτό το σκεπτικό, προσφέρθηκαν να συμβάλλουν από την πλευρά τους στην παρότρυνση των γονέων μέσω των δ/νσεων των σχολικών μονάδων, για συμμετοχή στις αρχαιρεσίες των Συλλόγων Γονέων που θα πρέπει να διενεργηθούν εντός του 2022 για την ανάδειξη των νέων Δ.Σ.

Καταλήγοντας και οι δύο πλευρές, δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της αγαστής και εποικοδομητικής συνεργασίας τους, προς όφελος όλης της σχολικής κοινότητας.

Με τιμή το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων