Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Έτοιμος για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς ο ΓΑΣ κόντρα στον Βατανιακό

Αποφασισμένος να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν και να κάνει … ποδαρικό με το δεξί στη νέα χρονιά είναι ο ΓΑΣ Σβορώνου...

ο οποίος αντιμετωπίζει το απόγευμα της Δευτέρας (5/9 – 19:00) τον Βατανιακό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης για το Super Cup Πιερίας 2022.

Πρόκειται για μία νεοσύστατη διοργάνωση που διοργανώνεται από την ΕΠΣ Πιερίας και η οποία αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το ποδοσφαιρικό προϊόν του Νομού μας δίνοντας τη δυνατότητα τόσο στις ομάδες όσο και στο φίλαθλο κοινό να συμμετάσχουν σε μία γιορτή του αθλήματος.

Έτσι ο περσινός πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας ΓΑΣ Σβορώνου θα κοντραριστεί με τον κυπελλούχο Βατανιακό για τον πρώτο τίτλο της σεζόν 2022-23 και άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μοιάζουν έτοιμοι και ανυπόμονοι για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι. Η προετοιμασία της ομάδας μας καθ’όλη τη διάρκεια της βδομάδας κύλησε ομαλά και ο προπονητής του ΓΑΣ Σωτήρης Ζιώγας βλέπει σχεδόν γεμάτη τη «φαρέτρα» του ενόψει του σημερινού αγώνα. Απών από την αναμέτρηση θα είναι ο Στέφανος Κραγιόπουλος ο οποίος είναι ανέτοιμος, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Λάντι Κόλα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και έτσι αυτή θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Παπατολίκας, Κούζας, Αδάμος, Κωτσιόπουλος, Βούλγαρης, Μυστρίδης, Δημητρίου, Καραγκούνης, Δημηνάς, Κόλα, Τσολακίδης, Κυπαρίσσης, Αδαμόπουλος, Φωκαίδης, Κυρτέγος, Χατζηθεοδωρίδης, Ναρίνογλου, Δημητρουλόπουλος, Τροίρης, Σιδηρόπουλος, Καραμήτρος, Κατσιαμήτας, Κατσαμάγκας, Μακράκης, Καμπερίδης, Ιωαννίδης, Μυρωτής.

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα μας στον μεγάλο τελικό και να δώσουν ένα ηχηρό παρόν στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου