Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ωραία για την μετά θάνατον ζωή. Με την πριν τον θάνατο ζωή τι γίνεται;

5 στρέμματα αγόρασε ο Δήμος Κατερίνης για να μας στεγάσει αφού φύγουμε από αυτόν τον κόσμο...

«Ο σεβασμός στους ανθρώπους που έχουν φύγει και στους οικείους τους, αποτελεί για τη διοίκηση ιερή υποχρέωση και καταδεικνύει το επίπεδο πολιτισμού της κοινωνίας μας», δήλωσε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, για την αγορά 5 στρεμμάτων για την επέκταση στα κοιμητήρια του Αγίου Λαζάρου.

Εμείς να συμπληρώσουμε ότι "επίπεδο πολιτισμού της κοινωνίας μας" είναι επίσης όσο είμαστε ζωντανοί να έχουμε ένα καλό βιοτικό επίπεδο, το οποίο θα παρατείνει ποιοτικά την προσωρινή διαμονή μας σε αυτόν τον κόσμο. Και πώς προκύπτει το καλό βιοτικό επίπεδο; Πληρώνοντας λιγότερους φόρους, πληρώνοντας λιγότερα δημοτικά τέλη, έχοντας καθαρούς και ωραίους δρόμους, περισσότερο πράσινο, ποδηλατόδρομους, σύγχρονα αθλητικά κέντρα για τους νέους και τις νέες και πολλά άλλα ακόμα που ο συνδυασμός τους συντελεί στην ευημερία της κοινωνίας.

Όσο για την αγορά των 5 στρεμμάτων για να μας θάψουν όταν φύγουμε από αυτόν τον μάταιο κόσμο, δεν έπρεπε να γίνει; Είναι κάτι το αυτονόητο. Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να μας άφηναν άταφους; Τι θα έκαναν; Θα μας έκαιγαν; Άσε που και εκεί θα μας χρέωναν (όπως μας χρεώνουν και μετά θάνατον τους τάφους!) ακόμα και τα σπίρτα...

* Φώτο αρχείου (2017)