Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ

Αρθρογραφεί ο παιδίατρος κ. Απόστολος Ζέρβας*

Η σωστή ονομασία του προβλήματος είναι «εισβολικό» και για πρώτη φορά στην παγκόσμια Ιστορία, μια χώρα και μια ήπειρος που υφίστανται «εισβολή», διευκολύνουν τους «μετανάστες» και τους χρηματοδοτούν, έχοντας μετατρέψει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε υπηρέτες τους και το ναυτικό σε θαλάσσια ταξί.

Η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με το σύνθημα "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" βασίζεται στο γεγονός ότι υπάρχει υπογεννητικότητα και μειώνεται ο πληθυσμός της Ευρώπης, γιαυτό προτείνεται ως λύση η αθρόα εισαγωγή Ασιατών και Αφρικανών, οι οποίοι όλως τυχαίως είναι στην πλειοψηφία τους Μουσουλμάνοι.

Η πραγματική αιτία του πανικού τους είναι η αδυναμία του ασφαλιστικού συστήματος να πληρώνει παχυλές συντάξεις στους ηλικιωμένους.

Η Ευρώπη δεν αποτελεί περιοχή φθηνού εργατικού δυναμικού, αλλά υψηλής προστιθέμενης αξίας λόγω τεχνολογίας και απειλείται από την σοσιαλμανία των περισσότερων κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως που συνεπάγεται υψηλή φορολογία και προκαλεί brain drain προς χώρες με μικρότερη φορολογία.

Οι Ευρωπαίοι δεν τεκνοποιούν λόγω (!) οικονομικών δυσκολιών και του παραλόγου ασφαλιστικού - προνοιακού συστήματος (!)

Επί χιλιάδες έτη οι άνθρωποι έκαναν πολλά παιδιά και όταν το ασφαλιστικό σύστημα υπόσχεται πλουσιοπάροχες συντάξεις με τις εισφορές των παιδιών άλλων, η συνολική ροπή προς τεκνοποίηση μειώνεται. Είναι οξύμωρο το γεγονός ότι αντί να αιμοδοτείται, αντίθετα αιμορραγεί λόγω της μετανάστευσης.

Εκτός από τα τεράστια ποσά που δαπανώνται για φιλοξενία και εκπαίδευση, οι έρευνες αποδεικνύουν ότι το 40% των μεταναστών δεν εργάζεται, αλλά επιβιώνει από τα επιδόματα με κύρια ή αποκλειστική δραστηριότητα την τεκνοποίηση προκειμένου να αυξήσει το εισόδημα του από τα επιδόματα.

Πολλοί Ευρωπαίοι πίστευαν ότι οι «μετανάστες» θα ενσωματώνονταν στις κοινωνίες που ζουν καθώς τα παιδιά τους θα είχαν πρόσβαση στην παιδεία μας, αντίθετα έγιναν περισσότερο φανατικοί.

Σήμερα στην Μεγάλη Βρετανία ζουν περίπου 3.200.000 μουσουλμάνοι, διπλάσιοι εκείνων πριν μια δεκαετία.

Το 80% θεωρούν ότι η θρησκεία είναι πολύ σημαντική, το 40% θέλουν να εφαρμοστεί η σαρία ως παράλληλο νομικό καθεστώς και το 30% επιθυμεί να γίνει η Βρετανία ένα Ισλαμικό κράτος.

Ένας στους τρεις μουσουλμάνους θεωρεί σωστό να εξαναγκάζεται η γυναίκα να υπακούει τις διαταγές του άνδρα της συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επαφής, ενώ το 50% θεωρεί φυσιολογική την πολυγαμία.

Το 75% θέλουν να φορούν οι γυναίκες τουλάχιστον το νικάμπ (μανδήλα), ενώ το 60% πιστεύουν ότι πρέπει να τιμωρείται η ομοφυλοφιλία.

Η Ευρωπαϊκή παιδεία δεν κατόρθωσε να εκπολιτίσει τους μουσουλμάνους, διότι το Ισλάμ δεν είναι μόνον θρησκεία, αλλά αποτελεί ένα νομικό - πολιτικοκοινωνικό και στρατιωτικό σύστημα απολύτως ασύμβατο με τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό και έχει ως στόχο τον εξισλαμισμό εκ των έσω.

Εκμεταλλευόμενοι την ανεκτικότητα της Ευρώπης επιδιώκουν να την καταλύσουν και ό,τι δεν κατάφεραν οι Οθωμανοί με τα σπαθιά τους στην Βιέννη και στην Ισπανία, θα το επιτύχουν σε λίγα χρόνια οι «μετανάστες» της Σάμου - Λέσβου και των άλλων νησιών.

Η διαχείριση του προβλήματος γίνεται από μια υπηρεσία του ΟΗΕ η οποία ονομάζεται Ύπατη Αρμοστεία που ιδρύθηκε το 1950 προκειμένου να βοηθήσει τους πρόσφυγες του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου να επιστρέψουν στα σπίτια τους ή να εγκατασταθούν σε μια άλλη χώρα λόγω της υπαγωγής της Ανατολικής Ευρώπης στην Σοβιετική σφαίρα επιρροής.

Ο προϋπολογισμός της είναι 8,7 δις δολάρια, το 2019 διατέθηκε μόνον το 2% διότι οι 15.500 υπάλληλοι της σε 130 χώρες της υφηλίου σπεύδουν να χαρακτηρίσουν ως πρόσφυγα τον καθένα και έτσι εξασφαλίζουν την καλοπληρωμένη καρέκλα τους και αυξάνουν το budget το οποίο διαχειρίζονται.

Το 1951 ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν 2,5 δις και σήμερα είναι 8 δις, ενώ δεν υπήρχε (!) ISIS.

Ο Δυτικός κόσμος δεν φταίει για την υποανάπτυξη των ισλαμικών χωρών, καθώς σε μια οικογένεια εργάζεται συνήθως μόνον ο πατέρας - αφέντης έχοντας από μια έως τέσσερις συζύγους, οι οποίες τεκνοποιούν με αποτέλεσμα να υπάρχει πτώχεια και εξαθλίωση.

Στο Πακιστάν σήμερα ζουν 220 εκατομμύρια άνθρωποι, ενώ το 1948 όταν έφυγαν οι Άγγλοι υπήρχαν μόνον 33 εκατομμύρια.

Το Ισλάμ εξάγει στην Δύση τα κοινωνικοοικονομικά του αδιέξοδα, ενώ σφάζονται μεταξύ τους σουνίτες - σιίτες - σαλαφιστές για το ποιος είναι γνήσιος εκπρόσωπος του προφήτου Μωάμεθ.

Η Ευρωπαϊκή οικονομική βοήθεια προς τον τρίτο κόσμο υπήρξε άφθονη τις τελευταίες δεκαετίες, επιδείνωσε όμως το πρόβλημα, διότι κατέληξε στις τσέπες διεφθαρμένων ηγετών, χρηματοδοτώντας εκατοντάδες τοπικές διαμάχες με χιλιάδες νεκρούς και πολύ περισσότερους εκτοπισμένους.

Η Σύμβαση της Γενεύης θεωρεί ως πρόσφυγα εκείνον που εισέρχεται σε μια όμορη χώρα εκείνης που απειλείται και η παροχή φιλοξενίας εξαρτάται αποκλειστικά από το κάθε κράτος, το οποίο ορίζει τους όρους φιλοξενίας.

Η λύση του προβλήματος σε κράτος που έχει μια σοβαρή Κυβέρνηση είναι απλή και μάλιστα πρέπει να γίνει γνωστή διεθνώς:

Όταν κάποιος εισέρχεται παρανόμως στην χώρα και δεν είναι υπήκοος όμορων χωρών, συλλαμβάνεται - φυλακίζεται - δικάζεται άμεσα και καταδικάζεται εκτίοντας την ποινή, έχοντας ως μόνη προοπτική την απέλαση.

Εάν επιθυμεί την αποφυγή της ταλαιπωρίας, επιστρέφει στην πατρίδα του με προσωρινά ταξιδιωτικά έγγραφα που εκδίδονται ταχύτατα μαζί με το δωρεάν one way εισιτήριο.

Οι «μεταναστευτικές» ροές στο Αιγαίο θα σταματήσουν καθώς μέσω των κινητών τηλεφώνων ο κάθε Αχμέτ - Μουσταφά κ.α. θα ενημερώσει φίλους και συγγενείς, ότι οι διακινητές έδωσαν ψεύτικες υποσχέσεις και αντί για άσυλο τώρα βρίσκεται σε φυλακή.

Προκύπτει φυσικά και το μεγάλο ερώτημα: ποια είναι η πηγή των 3.500 δολαρίων που απαιτείται για την διακίνηση κάθε λαθρομετανάστη;

Όσον αφορά εκείνους που βρίσκονται στην πατρίδα μας υπάρχει η λύση της κράτησης σε ακατοίκητα νησιά με μόνη προοπτική την απέλαση.

Οι οικισμοί μπορούν να ετοιμαστούν σε μικρό χρονικό διάστημα: μεταφορά containers - γεννητριών ηλεκτρικού ρεύματος - δεξαμενών νερού και μαζί τους οι κοινωνικοί λειτουργοί των ΜΚΟ , που διαχειρίζονται τα υπέρογκα χρηματικά ποσά.

Όσοι δεν επιθυμούν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους, διότι επικρατεί φασισμός της Ισλαμικής θεοκρατίας, είναι ευπρόσδεκτοι εφόσον δεχθούν και υιοθετήσουν τις δικές μας αξίες.

Πρέπει να το αποδείξουν έμπρακτα, δίχως μαντήλες - Αλλάχ ακμπάρ - χαλάκι για προσευχή - κοράνι στην μασχάλη - σαρία κ.α.

------------------

* Ο κ. Απόστολος Ζέρβας είναι συνταξιούχος Παιδίατρος, σπούδασε Ιατρική στο ΑΠΘ, διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης της Παιδιατρικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ επί 7ετία και Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας την περίοδο 2004 - 2009 επί Κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Είναι υποψήφιος βουλευτής με το πολιτικό κόμμα: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου.


* Φωτογραφία από Kris από το Pixabay