Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Πρωτοφανής και ανήκουστη επίθεση του ΠΟΥ στους ανεμβολίαστους - Ακραία προπαγάνδα κατά όσων αντιστέκονται στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Τους αποκαλεί παγκόσμιους δολοφόνους!

Επεκτείνονται λέει ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) παντού σε όλο τον κόσμο και αποτελούν μία... δολοφονική δύναμη! 

Αλλά δεν σταματάει ο ΠΟΥ εδώ, συνεχίζει, λέγοντας ότι ο "αντιεμβολιαστικός ακτιβισμός" σκοτώνει περισσότερους από ότι η βία των όπλων, η τρομοκρατία, τα πυρηνικά, κ.α.!!! Ακροδεξιοί εξτρεμιστές και κατά της επιστήμης οι αντιεμβολιαστές για τον ΠΟΥ και καλεί σε "πολιτικές" παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση τους!

Τους έδιωξαν από τις εργασίες τους, τους επέβαλαν εξοντωτικά πρόστιμα, τους διέσυραν κοινωνικά και ψυχολογικά, αλλά όλα αυτά δεν φαίνονται να ηρεμούν το «θηρίο» της παγκοσμιοποίησης που ζητάει περισσότερα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων. Ίσως να τους βάλουν σε ένα διαστημόπλοιο και να τους στείλουν σε κάποιον ακατοίκητο πλανήτη; Ίσως να έχουν ζηλέψει τα «κατορθώματα» του Αδόλφου, ποιος ξέρει.

Και όταν μιλάμε για αντιεμβολιαστές, δεν πα να έχεις κάνει 100 εμβόλια εσύ και η οικογένεια σου, αν δεν κάνεις το εμβόλιο των κυβερνήσεων, δηλαδή του κορονοϊού, θα θεωρείσαι πάντα ανεμβολίαστος και απειλή για την ανθρωπότητα!

Και ποιοι τα λένε όλα αυτά; Αυτοί που μας έλεγαν για τις μάσκες, για τις καραντίνες, για την μεταδοτικότητα και τις μολύνσεις και τελικά έπεσαν σε όλα έξω!!!

Όλους αυτούς τους ενώνει όμως κάτι. Το μίσος για τον άνθρωπο και κυρίως για τον ελεύθερο άνθρωπο, για τον σκεπτόμενο άνθρωπο που θέλει να αποφασίζει ο ίδιος για το σώμα του και όχι οι κάθε λογής "ειδικοί" στα τηλεπαράθυρα. Ποτίζουν συνεχώς το "δέντρο" του διαχωρισμού και της διχόνοιας, με έναν σκοπό. Να βγάλουν την ανθρωπιά μέσα από την κοινωνία και να δημιουργήσουν τον άνθρωπο-σκλάβο, δέσμιο της απληστίας τους για όλο και περισσότερο κέρδος μέσω του ελέγχου μας.

Θα τους αφήσουμε να το πετύχουν;