Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ...

Παραμένει απελπιστική η κατάσταση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης (2ο αθλητικό κέντρο).










Μία ακόμη δύσκολη εβδομάδα πέρασαν οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι αθλητές που γυμνάζονται στο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο του Β΄ ΔΑΚ. Οι βροχές είχαν σαν αποτέλεσμα να στάζει ΞΑΝΑ η σκεπή του γυμναστηρίου νερά, με αποτέλεσμα ή να μην γίνουν κάποιες προπονήσεις ή να γίνουν στο κέντρο του γηπέδου μέσα σε λίγα μέτρα και αφού γονείς έφεραν από τα σπίτια τους πετσέτες και παλιά ρούχα για να σώσουν ότι δεν σώζεται...





Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν αυτή την περίοδο (δεν υπάρχει θέρμανση!!!), το άθροισμα όλων αυτών κάνει ιδιαίτερα δύσκολη την προσπάθεια μικρών (κυρίως) παιδιών να προπονηθούν.

Καμμένοι προβολείς (προπόνηση στο ημίφως!!!), και ετοιμόρροπες εστίες, έρχονται να συμπληρώσουν μία απελπιστική και απογοητευτική εικόνα για το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Κατερίνης.



Γονείς και παράγοντες συλλόγων, είναι εξοργισμένοι με όλη αυτή την μίζερη κατάσταση που επικρατεί στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης και όχι μόνο στο βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο, αφού οι τουαλέτες είναι σε άθλια κατάσταση, όταν βρέχει πλημμυρίζει η είσοδος του Β΄ ΔΑΚ, ούτε έξω από το κυλικείο δεν μπορεί να σταθεί κάποιος χωρίς να γίνει μούσκεμα, οι κερκίδες έχουν τα χάλια τους, οι σιδερένιες σχάρες που τα παιδιά κλειδώνουν τα ποδήλατα τους είναι διαλυμένες κ.α.

Μεγάλη αγανάκτηση και δυστυχώς απαισιοδοξία για το πώς και ποιος μπορεί να κάνει κάτι για να αναστρέψει αυτή την απογοητευτική εικόνα, που δεν είναι μεν τωρινή, αλλά δεν έχουν δει κάτι από την νέα διοίκηση του Δήμου Κατερίνης που αισίως πλησιάζει να συμπληρώσει 4 χρόνια χωρίς καμία ουσιαστική παρέμβαση για να λυθούν τα προβλήματα του Β΄ ΔΑΚ.

Μοναδική ελπίδα όλων, αυτό που γίνεται κάθε 4 σχεδόν χρόνια στην πατρίδα μας: Πάντα πριν τις εκλογές γίνονται κάποια έργα, γιατί οι πολιτικοί μας πιστεύουν ότι η τελευταία εικόνα είναι αυτή που μένει στο μυαλό του ψηφοφόρου! Ελπίζουμε πάντως έστω και προεκλογικά να γίνει κάτι στο Β΄ ΔΑΚ γιατί διαφορετικά θα είναι ένα μεγάλο μείον για την σημερινή διοίκηση του Δήμου Κατερίνης, η κατάσταση που επικρατεί εκεί.