Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Αρχέλαος Κατερίνης - Φέρωνας Βέροιας 27-34 (Φώτο)

Για το πρωτάθλημα Παίδων στο χάντμπολ, η ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης παρά την καλή εμφάνιση, γνώρισε δίκαια την ήττα από την ομάδα του Φέρωνα Βέροιας με σκορ 27-34.

Η ομάδα του Φέρωνα απέκτησε και διατήρησε το προβάδισμα του σκορ από την αρχή του αγώνα, με την διαφορά να αγγίζει και τα 10 γκολ. Ο Αρχέλαος πίεσε κατά διαστήματα, μείωσε στα 6 γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει περισσότερο τους αντιπάλους του.

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση των Παίδων του Αρχέλαου μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητική μιας που είχε να αντιμετωπίσει την δυνατότερη ομάδα του πρωταθλήματος και μια από τις καλύτερες ομάδες Παίδων χάντμπολ στην Ελλάδα. Οι αθλητές του Αρχέλαου έδειξαν καλά στοιχεία, δεν απογοητεύτηκαν από την διαφορά που είχε αποκτήσει από νωρίς ο Φέρωνας και πίεσαν διεκδικώντας ότι το καλύτερο. Το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες, τον Φέρωνα για την νίκη και τον Αρχέλαο για την εμφάνιση.

* Απομένει ένας αγώνας για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα Παίδων στο χάντμπολ, αυτό με την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας, και οι παίκτες του Αρχέλαου επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με μία καλή εμφάνιση που αν θα συνδυαστεί και με την νίκη, θα τονώσει την ψυχολογία τους και θα επιβραβεύσει τους κόπους τους.

* Αργότερα θα ανέβει στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" σε βίντεο ο σημερινός αγώνας.