Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Αίτημα του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας για ηθική και οικονομική στήριξη συναδέλφου του Γυμνασίου Περίστασης

Στο Γυμνάσιο της Περίστασης του Ν. Πιερίας, εκπαιδευτικός, συνάδελφός μας που υπηρετεί σε αυτό δέχθηκε απρόκλητη επίθεση οικογένειας μαθητή...

επειδή απλά επιτελώντας το λειτούργημά του προσπάθησε να αποκαταστήσει την ηρεμία μέσα στη σχολική τάξη. Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε εκφράσαμε την αμέριστη συμπαράστασή και την ηθική υποστήριξη μας στον συνάδελφο για την άδικη επίθεση που δέχθηκε από τους γονείς μαθητή. 

Επίσης, ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Περίστασης με ειδική έκτακτη ειδική συνεδρίασή του εξέφρασε τον αποτροπιασμό για το συμβάν και την απρόκλητη βία που δέχθηκε ο συνάδελφος. 

Το επεισόδιο της απρόκλητης επίθεσης σε βάρος του συναδέλφου μας, έλαβε χώρα την Τρίτη 21-02-2023 εντός του σχολικού χώρου του Γυμνασίου Περίστασης, κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ωρολογίου
προγράμματος και είχε ως αποτέλεσμα την δικαστική προσφυγή των εμπλεκομένων. Ζητάμε από την Ομοσπονδία να καλύψει οικονομικά τα δικαστικά έξοδα του συναδέλφου εκπαιδευτικού και να στηρίξει ηθικά τον συνάδελφό μας δημοσιεύοντας σχετική ανακοίνωση συμπαράστασης.

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε.