Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

ΕΠΣ Πιερίας - Ολοκλήρωση Αγωνιστικής Περιόδου 2022-23. Έκφραση Συγχαρητηρίων και Ευχαριστιών

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-2023...

με τον τελευταίο αγώνα του Βατανιακού για τα μπαράζ ανόδου στην Γ' εθνική κατηγορία.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα μέλη της διοίκησης και τους φιλάθλους του Βατανιακού, ο οποίος επιστρέφει στα εθνικά πρωταθλήματα μετά από 11 χρόνια!!!

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στις ομάδες μας που αγωνίστηκαν την τρέχουσα περίοδο στη Γ' εθνική κατηγορία και επάξια διατηρήθηκαν σε αυτή.

Τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, τον Πιερικό και τον ΓΑΣ Σβορώνου.

Στη Γ' εθνική κατηγορία των ανδρών, η ΕΠΣ Πιερίας θα εκπροσωπηθεί στην προσεχή αγωνιστική περίοδο (που ξεκινά την 1η Ιουλίου), με τέσσερις ομάδες. Για τα δεδομένα του νομού (πληθυσμιακά) αλλά και της ΕΠΣ (αριθμός ενεργών Σωματείων), πρόκειται για μοναδική περίπτωση στα εθνικά πρωταθλήματα της ΕΠΟ.

Συγχαρητήρια, στην εκπρόσωπο του γυναικείου ποδοσφαίρου της Πιερίας στη Β' εθνική κατηγορία, τις ΝΕΦΕΛΕΣ με την άνοδο που κατέκτησαν φέτος.

Στις γυναικείες ομάδες Πιερίδες Μούσες και Α.Ε. Κούκου, ως επίσης άξιες εκπρόσωποι της Πιερίας στα εθνικά πρωταθλήματα.

Στον Πιερικό, για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Επίσης, συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές, τα τεχνικά επιτελεία, τα μέλη των διοικήσεων και τους φιλάθλους των Σωματείων που κατέκτησαν την άνοδο από τη Β' στην Α΄ (Ερμής Εξοχής, Α.Ε. Περίστασης) και από τη Γ' στη Β' τοπικές κατηγορίες (Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη, ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ποδοσφαιρικός Σύλλογος ).

Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν βεβαίως, στους ποδοσφαιριστές, τα τεχνικά επιτελεία, τα μέλη των διοικήσεων και τους φιλάθλους όλων ανεξαιρέτως, των Σωματείων που μετείχαν στις διοργανώσεις της ΕΠΣ και της ΕΠΟ, στην ...πρώτη αγωνιστική περίοδο η οποία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε κανονικά στη “...μετά covid εποχή”.

Τους ευχαριστούμε για την αθλητική συμπεριφορά και το ήθος τους, καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Ειδικά, στους παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (και του αθλητισμού γενικότερα), αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη συνεισφορά τους στο αθλητικό οικοδόμημα, της περιοχής μας.

Ευχαριστούμε του γιατρούς αγώνων και τους διασώστες για την πολύτιμη συμβολή και συνεργασία τους, στη διεξαγωγή των αγώνων.

Τον ορθοπεδικό κο. Παγωνίδη Δημήτριο, για την συνδρομή του σε κάθε αθλητική ανάγκη και δραστηριότητα της ΕΠΣ Πιερίας και την εθελοντική προφορά του σε πολλές περιπτώσεις.

Τον γιατρό προπονήσεων και αγώνων των μικτών ομάδων, το νοσηλευτή κο. Φωτίου Κωνσταντίνο.

Τη γιατρό των αγώνων υποδομών στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ, την φυσιοθεραπεύτρια κα. Μελπομένη Παπαδημητρίου.

Τους διασώστες του Ερυθρού Σταυρού για την εθελοντική προφορά τους.

Τους διαιτητές μας, τους παρατηρητές των αγώνων και όλους όσοι, με οποιαδήποτε ιδιότητα και οποιοδήποτε τρόπο συνέβαλαν σε μια οργανωτικά επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο.

Η οργανωτική προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24, για εμάς έχει ήδη ξεκινήσει...

Καλές διακοπές σε όλους.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Αστέριος Κ. Τόκας Δημήτριος Β. Τσακνάκης